WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking met grote opvallende camera's op bedrijfspand

Bij veel van onze klanten welke een bedrijfspand hebben in een industriële omgeving plaatsen wij graag een opvallende bewakingscamera. Bij dit project hebben wij een grote opvallende buitenbehuizing geplaatst met daarin een 4megapixel dahua bullit. De dahua camera heeft een mooi en helder nachtzicht met een lengte van 30meter maximaal.

 

Overdag zijn de kleuren zeer scherp, helder en zijn personen en autos goed te herkennen. Een bewakingscamera zoals op dit bedrijfspand is geplaatst is ook uitermate geschikt om op grote afstand te kunnen inzoomen. Doordat de lens een bereik heeft van 3-12mm kan er een actie worden mee gegeven dat er bij beweging het object ingezoomd zal zijn. Als een persoon voor de poort staat, of er een auto aan komt rijden dan zal de camera automatisch inzoomen.

 

Een perfecte situatie is hierdoor te programmeren, het leuke is dit natuurlijk te combineren met een dome camera of een alarm sensor of zelfs een intercom systeem. Dahua producten zijn enorm mooi te combineren en crossplatform te installeren. Wij van Camerainstallatie.nl helpen u graag met het maken van de juiste keuze in een camera of alarm systeem. Nodig ons uit en wij vertellen u er graag meer over.

Camerainstallatie.nl

Bedrijfspand Beveiligen met CCTV camera’s

 

Bedrijfspanden zijn relatief vaak het mikpunt van diefstal en vandalisme. Het verschilt per bedrijf en industrie, maar over het algemeen zijn de kantoorruimtes, loodsen en showrooms voorzien van veel dure materialen en voorwerpen. In de meeste bedrijfspanden is er in meer of mindere mate dure apparatuur aanwezig zoals laptops, computers, tablets, smartphones, printers, vaste telefoons, televisieschermen, etc.

 

Dit gebeurd niet alleen bij grote bedrijven maar ook bij bedrijven in de MKB. Deze bedrijven zijn vaak niet erg goed beveiligd omdat de financiële middelen om een beveiliging aan te schaffen vaak ontbreken. Ook kan het voorkomen dat men het niet nodig acht. Overige gevoelige materialen voor diefstal bevinden zich in de showroom, kluizen en kassa’s.

 

Montage en installatie van de camera

 

Het installeren van een bewakingscamera of een camerabewakingssysteem is iets dat wij als bedrijf al reeds meer dan 20 jaar uitvoeren. Het is en blijft een specialistisch vak, het installeren van een professioneel systeem waarbij alles vakkundig geïnstalleerd en weggewerkt is zodat er zo min mogelijk kabels te zien zijn.

 

Bij binnenkomst zal onze eigen CameraInstallatie monteur zich netjes bij u voorstellen en aan de hand van zijn cameraplan en instructies samen met u dit nog een keer goed doornemen. Hij zal u duidelijk vertellen wat zijn plannen zijn en daarna direct aan de slag gaan en de mooiste kabelroute te gaan benutten.

 

Per camera trekken wij een CAT5e en/of CAT6 netwerkkabel. Natuurlijk houden wij ons aan de CPR norm en hebben wij hier een brandrisico berekening op los gelaten zodat alles volgens certificering zal verlopen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant