WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking in Biddinghuizen geplaatst op een vakantie woning

Een vakantie woning is fijn, lekker ontspannen en genieten op de momenten dat je er bent. Echter als je er niet bent en vaak is dat voor langere duur dan wil je wel graag controle en zicht op wat er zich afspeelt.

Met een goed camera en alarm systeem kan je de vakantie woning beveiligen en weet je wat er gebeurd als je er niet bent. Niks is natuurlijk vervelender dan terug komen op je plek en een inbraak aan te treffen.

Voor deze vakantie woning in Biddinghuizen hebben wij op dit vakantie park de woning mogen beveiligen met een mooi beveiliging systeem.

 

Camerainstallatie.nl

Geen kabel te zien, en zo zien de klanten het natuurlijk graag, maar zo leveren wij het natuurlijk ook graag op.

 

Er is gebruik gemaakt van Dahua beveiliging camera’s en niet zomaar de minste, de turret 8MP,  4K  beveiliging camera’s zijn geplaatst met uitermate goed nachtzicht ! en slimme beweging detectie.

 

 

 

Via de smartphone kan je op afstand via internet het gehele beheer
voeren. De beelden live zien, alarm meldingen uitlezen,
of als er iets gebeurd is de beelden opslaan.
Met een luxe camera en alarm app beheer je dus
je vakantie woning en weet je wat er speelt.

 

De geplaatste camera’s zijn in staat slim na te denken, dit is fijn
want anders had je net als vroeger bij wijze van spreken
de videobanden iedere dag moeten wisselen en of
alles zelf in de gaten moeten houden. Nee ons camera systeem
doet alles zelf, u heet er geen omkijken naar !
IVS en beweging detectie op ipcamera

Zo kan er ook bijvoorbeeld worden gezocht op “rode auto” of een “persoon met groene broek” super handig als je snel wat beelden nodig heb.

 

Voor ons zijn dit soort installaties gewoon, want wij leveren deze kwaliteit van afwerken standaard en dat is voor veel bedrijven nog steeds schrikken. Wij horen vaak dat ze niet verwacht hadden dat een bedrijf zowel de bekabeling kon trekken, als elektra kon aansluiten, de camera’s kon leveren en alles monteren en programmeren en dan als kers op de taart ook alles goed, duidelijk en inzichtelijk kon plannen en begeleiden.

 

Wij doen waar we goed in zijn, en dat merk je gelijk in het eind resultaat. Deze beveiliging bij Homan is niet voor niks, want iedereen wil veilig wonen en iedereen wil een goed beveiliging systeem.

Een beveiligingscamera is een uitstekende investering voor vakantiehuiseigenaren. Het hebben van een beveiligingscamera kan uw vakantiewoning beschermen tegen inbraak, vandalisme en andere ongewenste activiteiten. Hieronder staan enkele redenen waarom een beveiligingscamera goed is voor uw vakantiehuis.

 

Ten eerste biedt een beveiligingscamera extra beveiliging en veiligheid voor uw eigendom. Als u niet in de buurt bent om uw vakantiehuis te bewaken, kan een beveiligingscamera 24/7 toezicht houden op de woning. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat u de activiteiten rondom uw vakantiehuis in de gaten kunt houden.

 

Ten tweede kan een beveiligingscamera helpen bij het oplossen van misdrijven. Als er sprake is van inbraak, vandalisme of andere schade, kan de camera video-opnamen maken van de dader(s). Deze opnamen kunnen vervolgens aan de politie worden overhandigd om hen te helpen bij het oplossen van de misdaad en de daders te identificeren.

Ten derde kan een beveiligingscamera worden gebruikt om de veiligheid van uw huurders te waarborgen. Als u uw vakantiewoning verhuurt, kunt u de camera gebruiken om ervoor te zorgen dat uw huurders veilig zijn. Dit kan bijvoorbeeld door de camera te richten op de voordeur, zodat u kunt zien wie er binnenkomt en uitgaat. Dit biedt niet alleen extra beveiliging voor uw huurders, maar kan ook helpen bij het voorkomen van schade aan uw vakantiehuis.

 

Tot slot kan een beveiligingscamera ook helpen om uw verzekering te verlagen. Veel verzekeraars bieden kortingen aan voor huiseigenaren die beveiligingscamera’s hebben geïnstalleerd. Dit komt omdat de aanwezigheid van een beveiligingscamera de kans op schade aan uw eigendom verkleint.

 

Kortom, het installeren van een beveiligingscamera is een slimme zet voor vakantiehuiseigenaren. Het biedt extra beveiliging en veiligheid, helpt bij het oplossen van misdrijven, waarborgt de veiligheid van huurders en kan uw verzekering verlagen. Het is een kleine investering die grote voordelen kan opleveren voor de bescherming van uw vakantiehuis.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant