WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking en beveiliging systeem geïnstalleerd in Mijdrecht.

Een zeer mooie installatie van zowel een Camerabewaking met ultra slimme camera’s met zowel een ingebouwde flitslamp en sirene. Naast dit moderne camera systeem hebben wij in Mijdrecht een mooi Alarm systeem geplaatst en natuurlijk gekoppeld met de meldkamer. Dit camera en alarm systeem is geplaatst voor de familie Homan, een bekende in de omgeving van Wilnis en Mijdrecht. Al jaren doen wij de installatie en onderhoud werkzaamheden voor de familie Homan welke zeer tevreden is met onze service en support.

 

Camerainstallatie.nl

Geen kabel te zien, en alles met 5 sterren kwaliteit verwerkt tot een geweldige installatie. De kabels hebben wij op de meest creatieve manieren weten weg te werken zodat ook de afwerkings-kwaliteit een meesterwerk is.

 

 

Medewerker van CameraInstallatie.nl in een kruipruimte

 

 

Er zijn 4K ( 8 megapixel ) full color DAHUA TIOC camera’s geplaatst, wat een geweldig mooi en rustig beeld geeft. De kleuren spatten werkelijk van je scherm en de opgenomen beelden zijn dermate scherp dat een persoon duidelijk te herkennen is. De intelligente Ai gedreven software weet een onderscheid te maken tussen personen, honden, auto’s of motoren en deze kan zelfs op kleur van de auto terug zoeken in de opgenomen beelden.

Op deze woning in Mijdrecht hebben wij niet alleen een mooi camera systeem geplaatst met in totaal meer dan 10 camera’s maar ook zijn er meerdere intercom systemen op het terrein geplaatst.

Ook zijn er op het terrein meer dan 12 beweging sensoren geplaatst die het gehele terrein dekken en iedere ongewenste beweging oppakken. Dit alles is het zeker nog niet, want ook het gehele wifi , en bekabeld netwerk is door ons op locatie aangebracht en werkend gemaakt met snelheden boven de 1Gbit !

Homan kiest ook zakelijk weer voor de beveiliging van Camerinstallatie.nl
meer hierover leest u op onze nieuws pagina.

Deze hyper moderne cameras zijn uitgerust met gezicht herkenning en gekoppeld aan een blacklist database. De meldkamer kan op afstand direct ingrijpen als er onbekende op het terrein zijn.
IVS en beweging detectie op ipcamera

Zo kan er ook bijvoorbeeld worden gezocht op “rode auto” of een “persoon met groene broek” super handig als je snel wat beelden nodig heb.

 

Voor ons zijn dit soort installaties gewoon, want wij leveren deze kwaliteit van afwerken standaard en dat is voor veel bedrijven nog steeds schrikken. Wij horen vaak dat ze niet verwacht hadden dat een bedrijf zowel de bekabeling kon trekken, als elektra kon aansluiten, de camera’s kon leveren en alles monteren en programmeren en dan als kers op de taart ook alles goed, duidelijk en inzichtelijk kon plannen en begeleiden.

 

Wij doen waar we goed in zijn, en dat merk je gelijk in het eind resultaat. Deze beveiliging bij Homan is niet voor niks, want iedereen wil veilig wonen en iedereen wil een goed beveiliging systeem.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant