WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiligingssysteem voor thuis

Bent u op zoek naar camera beveiliging voor thuis of voor op het werk? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met meer dan 20 jaar ervaring en tevreden klanten in het hele land bieden wij diverse beveiligingscamera’s direct uit eigen voorraad en altijd vakkundig geïnstalleerd door eigen ervaren monteurs. Bekijk dan hier onze camera systeem pakketten.

 

Camerainstallatie.nl staat voor service en kwaliteit, door onze jarenlange ervaring en expertise in dit vakgebied kunnen wij u voorzien van de juiste adviezen. Onze adviseurs kunnen zowel via de telefoon als op locatie al uw vragen beantwoorden, om uiteindelijk een camera plan op maat te maken die perfect aansluit bij uw wensen.

Camerainstallatie.nl

Een specialist voor uw beveiligingscamera’s thuis 

Naast onze jarenlange ervaring ontwikkelen wij mee met ons product. Beveiligingscamera’s worden steeds geavanceerder en ontwikkelen zich razendsnel. Dit is natuurlijk supermooi en goed, want hierdoor wordt de camera beveiliging bij uw thuis en op kantoor steeds beter. Dit betekent ook dat het niet zomaar even een beveiligingscamera systeem bestellen, ophangen en klaar is. Nee er komt vakkundigheid en specialisme bij kijken. Zo is het van belang dat u de juiste kabels, pluggen, harddrive en software gebruikt. Wanneer dit niet gebeurt loopt u een groot veiligheidsrisico en dat willen we nu juist voorkomen.

 

Bij Camerainstallatie.nl bieden wij dan ook altijd camera beveiliging inclusief installatie. Onze monteurs en adviseurs worden elke drie maanden bijgeschoold om bij te blijven van de ontwikkelingen rondom de camerabewaking en alles wat daarmee te maken heeft. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van een vakkundige installatie.

Camerabeveiliging voor thuis

Onze monteurs hebben ervaring met het plaatsen van een camerabewaking systeem voor de grootste festivals tot een enkele beveiligingscamera bij uw thuis. Vooral bij het plaatsen van camera beveiliging bij uw thuis kan dit nog wel eens spannend zijn. Het is natuurlijk uw persoonlijke leefomgeving en deze wilt u beschermen. De monteur zal zich daarom altijd eerst netjes voorstellen en daarna stap voor stap met u doornemen wat er gaat gebeuren. Zo bent u altijd op de hoogte wat er tijdens een montage gebeurt en komt u niet voor verrassingen te staan. We zijn erg transparant in ons werk en leggen u graag onze volledige werkwijze stap voor stap uit.

 

De kosten van camerabeveiliging thuis

Camerabeveiliging inclusief installatie kan aardig in de kosten oplopen, wat logisch is want u wilt niet besparen op de veiligheid van uw leef- en/of werkomgeving. Dit begrijpen wij maar al te goed en denken daarom graag met u mee, we kijken naar wat er wel mogelijk is en niet naar wat er niet mogelijk is. Wij bieden onze klanten dan ook verschillende flexibele betaalmogelijkheden aan die aansluiten bij de wensen van de klant. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid om een camera systeem te huren of op afbetaling aan te schaffen.

De extra’s bij elk camerasysteem voor thuis van Camerainstallatie.nl

Net dat stapje extra dat is wat wij graag willen bieden aan al onze klanten. Wanneer u bij ons camerabewaking voor thuis aanschaft koopt u niet enkel een aantal camera’s nee u krijgt daar ook altijd het volgende bij:

 

  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Onderhoudscontracten
  • Adviseurs op locatie
  • 20 jaar ervaring
  • Eigen voorraad
  • Eigen showroom
  • CPR Certificering

Vraag direct een offerte aan voor uw Camerabewaking

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Bel, mail of Whatsapp met een van onze adviseurs of vraag direct uw offerte aan. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant