WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging vrijstaand woonhuis met oprit

Het is best lastig als je een vrijstaande woning heb te weten wat er om je heen gebeurd, wij merken dan ook steeds vaker dat er een grote behoefte is aan overzichtcamera’s.

 

Voor deze klant hebben we totaal 5 cameras geïnstalleerd en aangesloten op een harddisk recorder [ DVR ] welke aangesloten is via het internet. Via de aanwezige laptop, iPhone, iPad en Mac kunnen de opdrachtgevers van deze klus nu altijd live de beelden bekijken.

 

Wie komt er het pad op gereden? Wie vertrekt er? Is de postbode aan de deur? Alles is live te volgen en natuurlijk ook terug te kijken via het camerabewaking systeem.

 

Stiekem is dit natuurlijk ook een deur telefoon/deur camera zodat je altijd kan zien hoe en wat er gebeurd om de omgeving. Dit alles geïnstalleerd door onze monteurs welke wel enigszins creatief hebben moeten handelen gezien de benarde positie’s maar uiteindelijk is het project werkelijk prachtig geworden.

 

Voorheen had de klant een “draadloos systeem” vol met storingen en lelijk beeld… nu een luxe maar betaalbaar systeem van ons, welke geheel bekabeld is met harde kern bekabeling.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant