WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera en verlichting tegen hang jongeren overlast

Overlast is nooit leuk, en zeker niet als het moeilijk oplosbaar is. Binnen ons bedrijf hebben wij 2 specialisten op het gebied van hang jongeren overlast / problemen.

 

Door techniek en communicatie toe te passen kunnen wij zoveel mogelijk ons best doen dit te voorkomen denk hierbij aan:

 

– Roze verlichting
– Vel witte verlichting
– Motion detectie
– Camera bewaking / CCTV
– Klasieke muziek
– Knipperende lampen

 

Advies, oplossingen en mee denken over uw problemen? Bel ons dan gerust , dan kijken we samen naar de best passende overlast oplossing.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant