WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamerasysteem met detectie op woonhuis

Ons werk bestaat uit het installeren van bewakingscamera systemen. En het lijkt allemaal zo makkelijk je pakt een paar camera’s en stroom er op en klaar. Maar de werkelijkheid is toch net even wat anders.

 

Vanaf het samenstellen van de juiste producten, de juiste kabel, de juiste bewakingscamera, switch, recorder, en overige klein materialen. Maar zeker ook moeten we niet vergeten dat 60% van het werk bestaat uit kabels trekken en netjes wegwerken zodat er niks te zien is.

 

Doordat wij ons werk al ruim 20 jaar uitvoeren weten wij als geen ander de oplossingen creatief af te ronden. Je moet in ons werk als camera installatie monteur zeer creatief zijn in het vinden van kabel routes.

 

Maar met veel liefde en vooral passie doen wij ons werk, en dat stralen we dan ook uit!

 

Ook camerabewaking bij u laten installeren kijk eens rond op onze pakket pagina waarin alle voorbeelden en mogelijkheden staan vermeld.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant