WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera's Utrecht voor bewaking huis

Bij een bewakingscamera wil je het beste beeld er uit kunnen halen, als er dan iets mocht gebeuren dan kan u aan de hand van heldere beelden iemand herkennen.

 

Deze gedachte had de eigenaar van dit huis in Utrecht ook, vandaar dat er gekozen is voor FULL HD 3megapixel camera’s welke alles opnemen en aan een centrale opname recorder alles doorgeven.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Dit alles is natuurlijk ook koppelbaar aan een cameratoezicht meldkamer welke live kunnen meekijken en bij onraad contact opnemen met de personen die daarvoor gecontact dienen te worden.

 

Echt scherpe bewakingcamera beelden krijg je door de juiste samenstelling van hardware en een juiste manier van monteren en configureren. Niet zomaar iedere camera kan mooie en duidelijke beelden weergeven. Een HD bewakingscamera of IP-Camera is het meest scherpe in zijn soort je weet op die manier dat de beelden ook echt scherp zijn en kentekens en of personen te herkennen zijn.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant