WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamerainstallatie voor stads centrum Naarden Laren Bussum Eemnes

In opdracht voor de gemeente Naarden, Laren, Bussum, Eemnes hebben wij het stadscentrum mogen voorzien van bewakingcamera’s. Los van de installatie van de camera’s is er ook nieuwe infra aangelegd [ UTP bekabeling, Coax bekabeling, Glasvezel ] En er is op bepaalde punten gekozen om een straalverbinding in te zetten om de diverse camera’s aan elkaar te knopen.

 

De beeld kwaliteit is uitermate hoog ! en de bewakingscamera beelden zijn centraal uit te lezen in de door ons geleverde CMS. Via de meldkamer waar deze camerabeelden te zien zijn is er eenvoudig een incident terug te bekijken en als bewijslast bruikbaar.

 

De cameras welke hangen in Naarden, Laren, Bussum, Eemnes zijn niet alleen van zeer hoge beeld kwaliteit maar voldoen ook aan het verwachtingspatroon van de opdrachtgever. De upgrade van het geleverde camerasysteem voor het stadcentrum was een ingewikkelde opdracht waarbij we voldoende uitdagingen hebben gehad.

 

Het camerasysteem is voorbereid op groei en kan in de toekomst indien gewenst gekoppeld gaan worden met andere camera’s , en zijn er plannen gemaakt om het camerasysteem mogelijk zelfs uit te breiden met mobiele camera’s welke modulair kunnen worden ingezet op plekken en momenten dat het gewenst is.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit!

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant