WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamerainstallatie in Beverwijk - beter beveiligd met een camerasysteem

Beverwijk is een stad waar we vaak installeren, in ons klanten bestand zitten zowel particulieren als ook zakelijke klanten. Dit project is een kantoor pand waarbij we FULL HD bewakingcamera’s hebben mogen plaatsen voor het in de gaten houden en beveiligen van de omgeving.

Vanuit huis als er een incident is kan de eigenaar live meekijken, dit kan een hoop ergernis schelen als er een alarm melding is, waarbij je normaal gezien direct er heen zou rijden. De camera’s kunnen los van live weergave ook de beelden opslaan op de meegeleverde harddisk recorder, deze neemt gemiddeld 14 dagen de beelden op waardoor je veel en ook lang kan terug kijken mocht dit nodig zijn.

 

Het installeren van een bewakingscamera is een kunst, los van zeer creatief werken moet je de juiste materialen en de juiste samenstelling voor de beveiliging hardware hanteren. Houd er rekening mee dat niet alles met elkaar samenwerkt, product kennis is van zeer groot belang. Al onze installatie monteur bussen zijn uitgerust met enkel en alleen goed gekeurd gereedschap en ladders, trappen, alles wat we nodig hebben om ons werk goed en vakkundig uit te kunnen voeren.

 

Ook beschikken we over eigen hoogwerkers hierdoor kunnen we snel en veelal zeer voordelig leveren.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

 

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant