WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera op school tegen vandalisme

Een Bewakingscamera op school tegen vandalisme inzetten is effectief want vaak gebeuren de ongewenste bezoekjes waar veel schade aan de school word aangericht buiten de school tijden waar het te zien is. Doordat een bewakingscamera op school al enorm afschrikt zullen veel vandalen er al geen lol of zin meer in hebben. Maar nog belangrijker is de daders te pakken te krijgen door gebruik te maken van bewijs dat met een camera opname kan worden aangetoond.

 

Camerainstallatie.nl

Op deze school hebben wij 6 bewakingscamera’s geplaatst welke een haar scherp camerabeeld weergeven. De opnames zijn terug te kijken zowel op de school zelf als ook met de telefoon/laptop/tablet. Tijdens de vakanties is dit erg fijn, want anders zou er iedere keer gereden moeten worden bij een alarm melding van het beveiliging systeem.

 

Een camerabewaking systeem geeft u de mogelijkheid om op afstand de camera’s te bekijken en de camerabeelden terug te kijken. Een Bewakingscamera op school laten plaatsen wij adviseren u er graag over want niet alles kan en mag zomaar.

 

De problemen op deze basis school waren vooral, ingeslagen ramen/ruiten en het vernielen van eigendommen. Ongewenst dak bezoek waarbij op het dak beschadigingen zijn gemaakt en het slopen van het hek en speelgoed. De hoop is dat dit Camera systeem er voor zal zorgen dat er minder schade zal worden gemaakt.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant