WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingcamerasysteem voor gehele huis

Voor deze locatie in Lelystad hebben wij een geheel digitaal IP camerasysteem mogen installeren in FULL HD beeld kwaliteit waarbij als extra luxe toevoeging ook een microfoon in de camera’s verwerkt zit zodat ook gesprekken worden opgenomen van personen die aan de deur staan dit gebeurd geheel automatisch en is ook via de mobiele telefoon, en tablet mee te luisteren..

 

Discussies aan de deur, bedreigingen dit alles zal niet alleen op beeld staan maar ook luid en duidelijk te horen zijn… Beeld en geluid opnames zijn in digitale kwaliteit en zonder verlies.

 

De bekabeling van de camera’s was een aardige klus maar er is geen kabel te zien alles is netjes weggewerkt en keurig volgens norm gedaan. De opnames vinden plaats op een zogenoemde NVR harddisk recorder welke gemiddeld twee weken kan opnemen en zichzelf weet te onderhouden. Een camera is gericht op de achtertuin en dekt dit in zijn geheel, de andere cameras zien de parkeerplek van de auto, de gehele voortuin, het pad , het hek en de voordeur.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant