WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingcamera's Installatie woonhuis

Beveiliging van het woonhuis is een steeds meer voorkomende investering voor woning eigenaren. In deze situatie is er gekozen voor een vandaal bestendige dome camera welke geschikt is voor dag als ook voor nacht.

 

De camera moet een helder en duidelijk beeld kunnen geven, hiervoor is er gekozen om de beelden op te nemen op op een digitale harddisk recorder. Zodra er beweging is zal de recorder de beelden niet alleen opnemen maar ook registreren als time moment zodat het gemakkelijker zoeken is geworden. Ook kan er via internet live worden meegekeken zodat bij afwezigheid gezien kan worden wat er gebeurd.

Camerainstallatie.nl

Reactie van de klant na installatie:

 

“Na zorgvuldig telefonisch advies besloten tot installatie van een Dome camera inclusief recorder tbv van bewaking van mijn woonhuis en oprit. Zorgvuldige installatie, meedenken en bereid niet vanzelfsprekende oplossingen te kiezen voor een zorgvuldig resultaat.”

 

Software toelichting vraagt een zorgvuldige uitleg om de beelden eenvoudig en snel op te roepen op computers thuis en op afstand. Met aandacht en bereid om op alle vragen antwoorden te vinden is alles in korte tijd en met duidelijke instructie geïnstalleerd. Een camera en recorder kopen is één, het juiste advies en de installatie en instructie zijn bepalend voor een zeer tevreden relatie en veiliger wonen!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant