WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingcamera's centrum Eemnes en sport velden

Voor de gemeente Eemnes hebben wij het camerasysteem t.b.v het beveiligen van het stadcentrum mogen uitvoeren. Zowel de bewaking cameras rondom de parkeer gelegenheden van het winkel gebied als ook de bewakingcameras voor de stadskern zijn door ons geïnstalleerd.

 

Aan dit zelfde systeem is ook de brandweer kazerne, en de sportvelden gekoppeld. Alle camera’s zijn door ons geleverd en geïnstalleerd. Het project was niet makkelijk er waren veel uitdagingen zoals grote afstanden, beperkte bekabeling mogelijkheden en niet overal was stroom aanwezig. Door een slimme manier van installeren en creatieve oplossingen is er een pracht van een installatie uitgekomen om dit stadscentrum te voorzien van camera’s.

Camerainstallatie.nl

Er is gebruik gemaakt van:

Draadloze zenders om grote afstanden te overbruggen
Glasvezel verbindingen om knooppunten te verbinden
 UTP bekabeling voor korte afstanden
 Centraal CMS beheer systeem voor de bewakingcamera’s
 HDCVI & IP camera’s

 

De gemeente Eemnes is voorzien van een modern camerabewaking systeem welke niet alleen detail overzicht kan bieden maar ook overzicht.

 

Doordat het systeem is voorbereid op uitbreiding kan er in de toekomst snel geschakeld worden met extra camera’s. Zo kunnen er mobiele tijdelijke Camera’s worden toegevoegd aan het draadloze dekkende netwerk. Het Netwerk kan hierdoor bij evenementen gebruik maken van camera’s welke later weer verwijderd worden. Tijdelijke camera’s in een centrum gebeurd wel vaker, en bied de mogelijkheid om flexibel en snel een dekkend netwerk van camera’s te maken op momenten dat dit nodig mocht zijn.

 

Er is ook een mogelijkheid om meer vaste camera’s aan te sluiten, het netwerk is voorbereid om 32 extra camera’s te kunnen toevoegen. De beschikbare netwerk capaciteit is ruim te noemen en zou zelfs 8K video streaming aan kunnen, een video kwaliteit die vele malen scherper is dan FULL HD en zelfs dubbel zo scherp als 4K videobeeld. Met de komst van camerabewaking in deze kwaliteiten is het zeer goed mogelijk persoonsherkenning en kenteken herkenning toe te passen ook op grotere afstanden waar normaal gezien een persoon of detail op een camera niet goed te zien zou zijn.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant