WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscamera met nacht kleurenbeeld

Bij dit project is er gekozen voor een onopvallend bewakingscamerasysteem met kleurenbeeld in de nacht. Door het kleurenbeeld geeft dit Dahua bewakingssysteem niet alleen overdag, maar ook in de nacht kristalheldere beelden.

Camerainstallatie.nl

Bij Camerainstallatie geven wij altijd een gepersonaliseerd advies, gebaseerd op hetgeen wat het beste bij de situatie past. Wij maken een cameraplan, een 3D tekening van de plaatsing van de camera’s, het verwachte zicht van de camera’s en een kabelroute tekening. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en wat de kosten zullen zijn.

 

Bij deze opdracht hebben wij rekening gehouden met het maximale beeldbereik. Om exact in te kunnen stellen welke meldingen er vanuit de bewakingscamera’s doorgestuurd worden, is er gekozen voor het gebruik van IVS lijnen.

 

Gaat er iemand over de lijnen heen? Dan zal er een melding verstuurd worden vanuit de camera’s, waardoor er een pushmelding verschijnt in de meldkamer en op de gekoppelde telefoons. Zowel de meldkamer als de eigenaar van de gekoppelde telefoon heeft hierdoor direct inzicht in de situatie op het terrein en kan indien nodig direct reageren.

 

Krijg ook inzicht in alles wat er rondom uw woning of kantoorpand gebeurt met een hoogwaardig camerasysteem. Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvend advies over camerasystemen die tot wel 10 jaar meegaan!

 

Al onze camerabewakingssystemen leveren wij voor een éénmalig bedrag, zonder maandelijks lasten. Met een éénmalige investering bent u de eigenaar van een goed werkend camerabewakingssysteem, inclusief app voor uw pc, tablet en telefoon.

Ontvang pushmeldingen als iemand uw terrein nadert, koppel al uw camera’s aan één systeem en wees continue op de hoogte van alles wat er met en rondom uw eigendommen gebeurt.

Met een cameraplan op maat en een nette, eerlijke offerte, weet u precies waar u aan toe bent.

 

Camerainstallatie.nl voorziet de gehele montage en installatie van het bewakingscamerasysteem. Camerabewaking zorgt voor de beveiliging van uw eigendommen en geliefden. Camerainstallatie.nl is al meer dan 25 gespecialiseerd in beveiligingscamera’s, alarmsystemen, intercomsystemen en toegangscontrole.

 

Bij ons werken meerdere adviseurs met kennis over beveiliging, installatie van beveiligingssystemen en alle verkrijgbare modellen bewakingscamera’s en alarmsystemen. Neem contact met ons op en vraag naar Eline Klaver, Marc Herdes of Koen van Vulpen om een gedegen, eerlijk en professioneel advies te krijgen.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant