WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Begeleid wonen - zorgverlener - camerabewaking

Voor een grote zorgverlener installeren wij alle regio kantoren en begeleid wonen. Zeker bij begeleid wonen is een bewaking en beveiliging systeem van groot belang. De door ons geleverde en geïnstalleerde bewakingscamera’s koppelen wij aan een door ons geleverde meldkamer. De meldkamer is particulier opgezet en de zorghulp verlener doet het volledige beheer van deze meldkamer.

 

Vanuit deze meldkamer kunnen de verschillende locaties beheerd en bekeken worden bij paniek worden beveiligers ingezet en afgestuurd naar de locatie’s. Bij incidenten kunnen beelden worden terug gekeken om als bewijslast worden ingezet.

Camerainstallatie.nl

Begeleid wonen projecten zijn altijd een risico, zeker met een zware doelgroep zoals verslaafde, of cliënten met een psychische stoornis. Uniek is de opgezette meldkamer vanuit waar ook ambulante zorg kan worden aangestuurd, slaapwacht kan worden ondersteund, en waarbij zorgbehoevende cliënten worden ondersteund op momenten dat er geen begeleiding en of tekort aan begeleiding is.

 

De geplaatste bewakingcamera’s op deze locatie zijn aangesloten op meerdere harddisk recorders welke zowel lokaal als extern worden opgeslagen. De aangesloten video meldkamer staat in verbinding met deze camera’s en e.v.t is er met horen en spreken een verbinding op te zetten zodat er communicatie met bewoners kan worden gestart.

Kijk je ogen uit!

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant