WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bedrijfspand met camerabewaking tegen inbraak en overval

Voor het beveiligen van dit bedrijfspand tegen inbraken en overvallen is er o.a gekozen voor een zeer hoge beeld kwaliteit bewakingscamerasysteem. De cameras zijn uitermate scherp maar los van hun beeld kwaliteit ook duurzaam. De cameras gebruiken slechts 3,8W aan stroom wat nagenoeg te verwaarlozen is.

 

Door gebruik te maken van een speciaal hiervoor geschikte NVR opname recorder systeem kunnen de camera’s en recorder met elkaar overleggen en kan je vanuit de centrale software de cameras programmeren, voorzien van informatie en zelfs updates centraal uitrollen.

 

Met de door ons meegeleverde APP op de telefoon kan er live worden meegekeken via mobiel internet, 3G, 4G of WIFI. Het mooie van de APP en de software is dat het universeel te gebruiken is, op zowel telefoon, tablet als ook op de computer. JE kan zelfs met meerdere gebruikers tegelijk naar de zelfde beelden kijken b.v. als u op vakantie bent, thuis of op een verjaardag.

 

Een bewakingscamerasysteem in HD beeld kwaliteit is uitermate geschikt als u echt duidelijke beelden wenst te hebben.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant