WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

ANPR kenteken camera en koppeling met andere bewakingscameras - DAHUA

Voor een van onze klanten in Amstelveen hebben wij deze mooie ANPR kenteken camerainstallatie mogen opleveren. Het gehele systeem bestaat uit meer dan 50 camera’s en is gekoppeld aan een videowall met 8 monitoren. De installatie van deze bewakingscamera’s is vanwege de CPR norm uitgevoerd in B2ca UTP cat6 netwerk bekabeling.

 

De gebruikte ANPR camera is een Dahua starlight model, welke met zijn eigen ANPR software een voordelige keuze is om kentekens te herkennen en te registreren.

Camerainstallatie.nl

De camera’s zijn onderverdeeld op in totaal 3 patchkasten welke onderling met glasvezel kabel zijn verbonden. Om het netwerk optimaal te gebruiken hebben wij 10Gbit switches gebruikt en zijn er in totaal 3 uitleesposten los van de videowall.

 

De bewakingcamera’s welke ingezet zijn om dit terrein in de gaten te houden zijn van het merk Dahua, een zeer betrouwbaar merk wat op dit moment van spreken de nummer 2 van de wereld is. Al sinds 2008 werken wij met het merk dahua en daar zijn we dan ook enorm trots op.

 

Als specialist op het gebied van camerabewaking installaties hebben we veel te maken met uitdagingen, wij doen er dan ook alles aan om met de meest mooie creatieve oplossing te
komen.

Het installeren van een bewakingscamera is niet makkelijk, maar met de juiste kennis en ervaring en natuurlijk monteurs met passie voor hun vak kom je er zeker wel!

 

Op dit terrein komt een school/universiteit waar beveiliging een enorm belangrijk onderdeel is van het te voeren beleid. Mede door onze referenties en de persoonlijke aanpak en aandacht welke onze adviseurs hanteren, is het dat de klant voor ons als installatie bedrijf gekozen heeft.

 

Zo hebben wij als Camerainstallatie zeer ruime ervaring in het installeren van bewakingcamera’s op scholen en universiteiten [ meer dan 80 in ons klanten bestand ]

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant