WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

4 cameras op woning inclusief montage door camerainstallatie.nl monteur

Op deze woning hebben wij vier stuks zeer hoge resolutie [ superhd ] bewakingcamera’s mogen installeren. De gekozen SuperHD camera’s zijn op advies van onze specialisten geselecteerd en geïnstalleerd door onze monteurs welke alles keurig netjes wegwerken/installeren.

 

Het gekozen pakket is op onze website te vinden op het pakket selectie overzicht. Er is in deze situatie gekozen voor de meest luxe versie namelijk superHD wat ook in de wandelgangen wel dubbel Full HD is genoemd.

Camerainstallatie.nl

SUPER HD CAMERABEWAKING 4 CAMERA’S

€ 2.599,00
  • 4 Bewakingscamera’s SUPER HD
  • Recorder met 1000GB
  • Incl. installatie & montage
  • Live bekijken
  • Apps voor iOS of Android

 

Heeft u ook de wens een bewakingscamera te laten installeren bij u op uw woning of pand wij komen graag vrijblijvende bij u langs om de situatie te bekijken en u van advies te voorzien. Doordat ons bedrijf reeds meer dan 30 jaar ervaring heeft weten wij als geen ander u te voorzien van het beste advies.

 

Super HD Camerabewaking pakket inclusief installatie

 

Alle Super HD pakketten zijn compleet en voorzien van Super HD dome camera, harddisk recorder, bekabeling en montage door onze eigen monteurs. Dit pakket Super HD camerabewaking is het best passende als u een kwalitatief hoogwaardige Super HD bewakingscamera zoekt voor bewijslast. Als u kiest voor een pakket met Super HD beeld kwaliteit dan hecht u zeer veel waarde aan beeld kwaliteit. De keuze van het juiste pakket en de best passende beeld kwaliteit is afhankelijk van uw persoonlijke wens en natuurlijk wat u wenst uit te geven voor de beveiliging installatie. Een Super HD beeld kwaliteit bewakingscamera is op dit moment nagenoeg het hoogste wat er te krijgen is.

 

De montage van het Super HD camerabewaking pakket zal door onze eigen monteurs gebeuren. De installatie monteur van Camerainstallatie.nl is een vakman met passie voor techniek ! een held die zoekt naar de beste kabel route en de mooiste afwerking van het gehele bewakingscamera pakket. Al onze Super HD camerabewaking pakketten zijn voorzien van software voor  zowel de computer als ook voor de smartphone, tablet. Wij zorgen vanzelfsprekende voor een goede en duidelijke uitleg, stickers en het papierwerk en documentatie.

 

Camerabewaking laten installeren

 

Op de foto ziet u een mooie dahua bewakingscamerainstallatie zoals wij deze voor een van onze klanten in Amersfoort hebben mogen installeren. Oorspronkelijk waren er al reeds 4 camera’s geplaatst, echter als uitbreiding hebben wij hier twee camera’s aan toe mogen voegen. De harddisk recorder is ingeruild deze was vier kanalen en bied nu ruimte voor acht kanalen. Camerabeveiliging installatie pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf.

 

Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur !

 

Kijk mee op uw computer

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

 

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden. De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation) Een camera op een poort of hek van CameraInstallatie is de oplossing als u liever zelf niet gaat klussen. Wij installeren de hek of poort camera/intercom volledig.

 

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts-omstandigheden aan waar deze zich in bevind. Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

 

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

 

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden. Camera op hek gericht wij installeren uw hekwerk camera Of intercom op uw poort. Het plaatsen van een camera in een poort of hekwerk bied u de mogelijkheid te zien wij er buiten uw woning aan De deur/poort of hek staat. Wij installeren dit hekwerk camera project voor u in zijn geheel inclusief graafwerkzaamheden.

Installatiekosten & een gratis offerte

 

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren. Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

Online de kosten berekenen gebruik onze makkelijke tool.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant