WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

3G camera's Megapixel HD kwaliteit bewakingscamera mobiele bewaking

Niet altijd is er een internet verbinding aanwezig in deze gevallen werken wij met 3G internet en of schotel verbindingen dit is tegenwoordig zeer betaalbaar, voor nog geen 50,- euro per maand heb je al een vaste 3G internet verbinding waarbij je de camerabewaking beelden zou kunnen doorsturen naar de meldkamer of de toezichthouder.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De snelheden die 3G tegenwoordig kunnen behalen lopen al heel snel richting De 14Mbps in de praktijk is het vaak slechts 4 – 8mbit die behaald zullen worden maar dit is alsnog meer dan ruim voldoende voor de camerabeelden.

 

In deze situatie is er gekozen voor HD megapixel kwaliteit dat is te vergelijken met een Blu-Ray dvd dus zeer hoge beeld kwaliteit. Door gebruik te maken van een speciale techniek kunnen we de kosten zeer beheersbaar maken en bieden we ze zelfs in lease, huur en zelfs tijdelijke huur aan.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant