WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Pakket samenstellen

"*" geeft vereiste velden aan

Aantal draadloze zenders
Het aantal draadloze zenders bepaalt de dekking en snelheid van uw wifinetwerk. Gemiddeld wordt er per 45 m² één wifizender aangehouden, uiteraard is dit indicatief en afhankelijk van uw situatie en wensen. De verschillende wifizenders programmeren wij tot één groot dekkend wifinetwerk. Indien gewenst kunnen wij ook een apart wifinetwerk voor gasten maken.
Kies een wificontroller
Heeft u meer dan 1 wifizender? Dan is een wificontroller noodzakelijk om de wifizenders op de juiste manier met elkaar samen te laten werken. De controller zorgt ervoor dat de verschillende zenders met elkaar samenwerken en dat uw apparatuur, zoals uw telefoon, computer of Chromecast, verbonden wordt aan het snelste wifipunt met de juiste verbinding en dekking.
Extra opties
Een netwerk is maatwerk en daarom kunt u hier zelf uw ideale samenstelling kiezen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van het wifinetwerk of wilt u graag advies over de ideale samenstelling voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder en kunnen u eveneens advies geven over de extra opties die wij hieronder aanbieden.
Prijs: 499,00
Meer informatie
Wenst u een betere beveiliging van uw internet en netwerk? Dan is deze firewall met ingebouwde wificontroller de beste keuze.
Prijs: 189,00
Meer informatie
Heeft uw netwerk niet voldoende vrije poorten of wilt u alle kabels op een centraal punt samen laten komen? Dan biedt deze switch met 5 poorten de uitkomst. De PoE switch is voorzien van 4 gevoerde poorten, waardoor losse wifi-adapters niet meer nodig zijn.
Prijs: 190,00
Meer informatie
Heeft uw netwerk niet voldoende vrije poorten of wilt u alle kabels op een centraal punt samen laten komen? Dan biedt deze switch met 16 poorten de uitkomst. De PoE switch is voorzien van 8 gevoerde poorten, waardoor losse wifi-adapters niet meer nodig zijn.
Prijs: 190,00
Meer informatie
Heeft uw netwerk niet voldoende vrije poorten of wilt u alle kabels op een centraal punt samen laten komen? Dan biedt deze switch met 24 poorten de uitkomst. De PoE switch is voorzien van 16 gevoerde poorten, waardoor losse wifi-adapters niet meer nodig zijn.
Prijs: 239,00
Meer informatie
In een patchkast komen alle verbindingen van een netwerk samen, ideaal om alle apparatuur netjes weg te werken. Een patchkast zorgt er niet alleen voor dat alles er strak en geordend uitziet, maar biedt ook bescherming aan je server en andere apparatuur.
Contactgegevens
Vul hieronder uw contactgegevens in.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

x

Systeem samenstelling

Prijsindicatie:

-
Maatwerk oplossing

Hub

Installatie door onze monteurs

Wifi controller

x Firewall + wifi controller

x Managed POE Switch 8 Poorten

x Managed POE switch 16 poorten

met 8 PoE poorten

x Managed POE switch 24 poorten

met 16 PoE poorten

x Patchkast

Alle bovenstaande opties zijn standaard inclusief montage, installatie, montagebeugels en netwerkkabels

Eenmalig

-
Details

Alle bovenstaande opties zijn standaard inclusief Installatie en montage!

Onze prijzen zijn gebaseerd op installatie en montage op basis van aanwezige bekabeling, natuurlijk kan er tegen meerprijs bekabeling getrokken worden.

Camerainstallatie.nl | Luxe mobiele app Luxe mobiele app
Monteur Vincent van CameraInstallatie.nl houdt een wifi router vast
Projectvoorbeelden

Zo kan de installatie er bij u uit komen te zien