WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Pakket samenstellen

"*" geeft vereiste velden aan

Alarmcentrale
De alarmcentrale wordt standaard in de kleur wit geleverd. Liever een andere kleur? Kies hieronder uw gewenste kleur. Kies hier uw gewenste alarmcentrale. Bij de alarmcentrale zit standaard een nood accu/ back up batterij en een app.
Kies de kleur van de alarmcentrale. Standaard wordt deze in het wit geleverd.
Afstandsbediening
Met deze draadloze 4-knops afstandsbediening kunt u het alarmsysteem in- en uitschakelen. De afstandsbediening is voorzien van een functieknop welke geprogrammeerd kan worden voor het uitvoeren van een paniekmelding of verschillende slimme functies, zoals het inschakelen of uitzetten van verlichting of het openen van verschillende deuren. Daarnaast biedt de afstandsbediening de optie om een deelschakeling voor nachtsituaties mogelijk te maken.
Prijs: 49,00
Het bedieningspaneel bedient het alarmsysteem met een code. Het paneel biedt bescherming tegen het kraken van de gebruikerscode en is voorzien van een stille alarmmelding.
Kleur
Prijs: 49,00
Kleur
Prijs: 49,00
Codebedienpaneel
Draadloos bedieningspaneel om het alarmsysteem in te schakelen, uit te schakelen en een paniekmelding te activeren. Het codebedienpaneel is leverbaar in de kleuren wit en zwart. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het paneel met een pasje, ofwel tag, te bedienen.
Prijs: 195,00
Het bedieningspaneel bedient het alarmsysteem met een code. Het paneel biedt bescherming tegen het kraken van de gebruikerscode en is voorzien van een stille alarmmelding. Dit betekent dat er een stil alarm verstuurd wordt op het moment dat de code onder dwang ingevoerd wordt (dwangcode).
Kleur
Prijs: 195,00
Kleur
Prijs: 195,00
Prijs: 209,00
Het bedieningspaneel bedient het alarmsysteem met een code, een pas/tag en bluetooth. Het paneel biedt bescherming tegen het kraken van de gebruikerscode en is voorzien van een stille alarmmelding. Dit betekent dat er een stil alarm verstuurd wordt op het moment dat de code onder dwang ingevoerd wordt (dwangcode).
Kleur
Prijs: 209,00
Kleur
Prijs: 209,00
Paniekknop
Paniekknop voor het alarmsysteem waarmee contactpersonen (of het beveiligingsbedrijf/de meldkamer) een melding krijgen op het moment dat de knop ingedrukt is. Ook ideaal voor ouderen of hulpbehoevenden. De paniekknop heeft tot wel 100 meter draadloos bereik en kan ook gebruikt worden om de garagedeur of verlichting te bedienen.
Prijs: 65,00
Geschikt voor gebruik als paniekknop, sturing van een scenario of het openen van een garagedeur. Lang of kort drukken kan de functie beïnvloeden. Eveneens beveiligd tegen vals indrukken.
Kleur
Prijs: 65,00
Kleur
Prijs: 65,00
Magneetcontacten
Magneetcontacten worden veelal op ramen en deuren geplaatst om de woning of het pand te beveiligen. Een magneetcontact kan naast het geven van een alarm ook aangeven of de ramen en deuren nog open staan. Magneetcontacten kunnen naar keuze in dag- of nachtstand geprogrammeerd worden.
Prijs: 69,00
Modern digitaal magneetcontact, draadloos en met een gemiddelde levensduur van 3 jaar. Tevens uitgerust met een temperatuursenso welke ingezet kan worden bij een ‘wat als’-programmering.
Kleur
Prijs: 69,00
Kleur
Prijs: 69,00
Prijs: 95,00
Modern digitaal magneetcontact, draadloos, voorzien van trilsensor en met een gemiddelde levensduur van 3 jaar. Geeft ook bij trillingen van de ramen en deuren een melding, bijvoorbeeld als iemand aan het raam of de deur zit. Tevens uitgerust met een temperatuursensor welke ingezet kan worden bij een ‘wat als’-programmering.
Kleur
Prijs: 95,00
Kleur
Prijs: 95,00
Prijs: 195,00
Sterk magneetcontact welke speciaal ontworpen is voor roldeuren en garagedeuren. Voorzien van kabeloverbrugging tegen vandalisme.
Bewegingsdetectie
De bewegingsdetector is een draadloze PIR-detector met een radius van 12 meter. De detector heeft de mogelijkheid om huisdieren die kleiner zijn dan 50 cm en een gewicht hebben tot 20 kg te negeren. De detector is ontworpen voor gebruik binnenshuis en wordt draadloos verbonden met het alarmsysteem.
Prijs: 119,00
Bewegingsmelder met drie verschillende gevoeligheidsniveaus welke naar wens in te stellen zijn en valse meldingen voorkomen. De batterijen kunnen tot wel 4 jaar meegaan.
Kleur
Prijs: 119,00
Kleur
Prijs: 119,00
Prijs: 159,00
Bewegingsmelder met ingebouwde glasbreukmelder en drie verschillende gevoeligheidsniveaus welke naar wens in te stellen zijn en valse meldingen voorkomen. Geeft alarm bij zowel bewegingen als het inslaan van glas tot 9 meter. De batterijen kunnen tot wel 4 jaar meegaan.
Kleur
Prijs: 159,00
Kleur
Prijs: 159,00
Prijs: 259,00
Bewegingsmelder met een ingebouwde fotocamera en drie verschillende gevoeligheidsniveaus welke naar wens in te stellen zijn en valse meldingen voorkomen. Bij beweging worden er 5 foto’s verstuurd middels een pushbericht. De batterijen kunnen tot wel 4 jaar meegaan.
Kleur
Prijs: 259,00
Kleur
Prijs: 259,00
Prijs: 149,00
Luxe bewegingsmelder welke een lijn van 10 meter zal beveiligen/detecteren. Ideaal om een rechte lijn te bewaken.
Kleur
Prijs: 149,00
Kleur
Prijs: 149,00
Prijs: 409,00
Instelbaar tussen de 3 en 15 meter diepte, maximaal tot 1 meter hoogte te monteren. De slimme software zal valse meldingen zoveel mogelijk weten te herkennen en voorkomen.
Prijs: 499,00
Voor live verificatie bij een alarmmelding, zie direct wat er gebeurt. Instelbaar tussen de 3 en 15 meter diepte, maximaal tot 1 meter hoogte te monteren. De slimme software zal valse meldingen zoveel mogelijk weten te herkennen en voorkomen.
Prijs: 499,00
Draadloze bewegingssensor welke aan beide kanten kan detecteren, iedere kant kan maximaal 15 meter beveiligen. Totaal is dit 30 meter aan lijndetectie. De slimme software zal valse meldingen zoveel mogelijk weten te herkennen en voorkomen.
Rookmelders
Deze slimme rookmelders waarschuwen onmiddellijk bij rookdetectie of snelle temperatuurstijgingen. Een combinatie van een brand- en koolmonoxidemelder is eveneens mogelijk. Zowel de rookmelders als de het onderling gekoppelde alarm en de gebruikers van de app zullen direct een melding krijgen, ook als u niet thuis bent. De rookmelders hebben zelf een ingebouwde sirene.
Prijs: 149,00
Slimme rookmelder welke altijd actief en in de app te zien is. De rookmelder zal bij rook direct een pushbericht naar uw telefoon sturen en de sirene af laten gaan met een luide 85 dB.
Kleur
Prijs: 149,00
Kleur
Prijs: 149,00
Prijs: 199,00
Slimme rookmelder met ingebouwde koolmonoxidesensor welke altijd actief en in de app te zien is. De rookmelder zal bij detectie van rook of koolmonoxide direct een pushbericht naar uw telefoon sturen en de sirene af laten gaan met een luide 85 dB.
Kleur
Prijs: 199,00
Kleur
Prijs: 199,00
Sirene (binnen en/of buiten)
Deze slimme binnensirenes geven een luid alarmsignaal op het moment dat er een detector geactiveerd is. Een binnensirene kan ook een signaal afgeven als een persoon door een melder heen gaat of gebruikt worden als deurverklikker.
Prijs: 109,00
81 – 105 dB
Kleur
Prijs: 109,00
Kleur
Prijs: 109,00
Prijs: 209,00
81 – 113 dB
Kleur
Prijs: 209,00
Kleur
Prijs: 209,00
Extra producten
Op een alarmsysteem kan meer worden aangesloten dan alleen maar magneten en/of sensoren. Hieronder kunt u kiezen uit meerdere slimme toepassingen welke op uw alarmsysteem aangesloten kunnen worden.
Prijs: 99,00
Detecteert de eerste tekenen van overstroming zodra er water in contact komt met één van de vier sensoren op deze lekkagemelder.
Prijs: 150,00
Om apparatuur, zoals verlichting, op afstand aan of uit te kunnen doen of via een schema in te stellen. Zo kunt u de lampen aan laten gaan als iemand door de sensor loopt of de sproeier activeren op vooraf ingestelde tijden.
Prijs: 99,00
Deze slimme unit is in staat uw poort, garagedeur en andere deuren op afstand te openen of sluiten.
Prijs: 349,00
Als het bereik van de draadloze componenten niet voldoende is, kunt u gebruik maken van één of meerdere versterkers. De versterker is in staat om tot wel 50% meer signaal te genereren.
Kleur
Prijs: 349,00
Kleur
Prijs: 209,00
Connectiviteit / Meldkamer
Meldkamer
3G Sim kaart
Contactgegevens
Vul hieronder uw contactgegevens in.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

x

Systeem samenstelling

Prijsindicatie:

-

Alarmcentrale 2 (2G) Alarmcentrale LAN + 2G

x Afstandsbediening wit

x Afstandsbediening zwart

x Codepaneel zwart

x Codepaneel met paslezer zwart

x Codepaneel wit

x Codepaneel met paslezer wit

x Paniekknop wit

x Paniekknop zwart

x Magneet contact wit

x Magneet contact zwart

x Magneetcontact + tril sensor wit

x Magneetcontact + tril sensor zwart

x Roldeur magneet contact (incl zender)

x Bewegingsmelder PIR wit

x Bewegingsmelder PIR zwart

x Bewegingsmelder PIR + glasbreuk wit

x Bewegingsmelder PIR + glasbreuk zwart

x Bewegingsmelder PIR + ingebouwde camera

x Bewegingsmelder PIR + ingebouwde camera

x Bewegingsmelder 180 graden wit

x Bewegingsmelder 180 graden zwart

x Beweging sensor

x Beweging sensor buiten + camera

x Infrarood lijn detectie buiten

x Rookmelder wit

x Rookmelder zwart

x Rookmelder + koolmonoxidesensor wit

x Rookmelder + koolmonoxidesensor zwart

x Binnensirene wit

x Binnensirene zwart

x Buitensirene met flitslamp zilver

x Buitensirene met flitslamp zwart

x Lekksagemelder

x Slimme stekker

x Reley

x Versterker wit

x Versterker zwart

x Meldkamer

x 3G Sim kaart

Alle bovenstaande opties zijn standaard inclusief installatie en montage

Eenmalig

-
Details
Kies een voorkeursdatum
* Alle afspraken zijn indicatief

Inclusief installatie & montage!

Alle bovenstaande opties zijn standaard inclusief Installatie en montage

Camerainstallatie.nl | Stickerpakket Stickerpakket
Camerainstallatie.nl | CPR bekabeling CPR bekabeling
Camerainstallatie.nl | Luxe mobiele app Luxe mobiele app
Richard met Dome bewakingscamera's en gereedschapstas in zijn hand