WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Pakket samenstellen

"*" geeft vereiste velden aan

Vorm camera
Het uiterlijk van de bewakingscamera bepaald wat voor soort beelden u waar kan opnemen:
De aantal camera’s waarvoor gekozen wordt is een persoonlijke keuze, maar voor iedere situatie is er wel een gemiddeld aantal beveiligingscamera’s te adviseren. Camera's worden altijd inclusief beugels geleverd:

Inclusief:

Montage, installatie, montagebeugels en netwerkkabels

Kwaliteit
Kies hier de beeldkwaliteit van de bewakingscamera. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer details er zichtbaar zijn en des te meer afstand er gefilmd kan worden. Camera's worden altijd inclusief beugels geleverd
Opslagcapaciteit
Kies hier de opslagcapaciteit van de harddiskrecorder. De recorder is standaard inbegrepen. Hoe hoger de opslagwaarde, hoe meer beeldmateriaal er opgenomen kan worden.
Opslagcapaciteit
Kleur camerabehuizing
Kies hieronder uw gewenste kleur.
Hidden
Nachtzicht
Hoe goed moet het nachtzicht zijn? De technieken van tegenwoordig bieden veel opties. Niet meer alleen zwart wit in de nacht, maar drie verschillende opties, waarbij de allernieuwste techniek zelfs in de nacht volledig kleuren beeld kan weergeven.
Hidden
Bewakingsbeelden bekijken
Kies voor een app of een monitor.
Contactgegevens
Vul hieronder uw contactgegevens in.

x

Systeem samenstelling

Prijsindicatie:

-

1x
camera

Kleur: wit

1
Uitstekende beeldkwaliteit

Opslag

Met opname recorder

Beugels

Standaard geleverd

App

Altijd zicht op uw woning

Nachtzicht

Signalering

Full HD

1920x1080 resolutie

Altijd scherp beeld

Noodstroom

Alle bovenstaande opties zijn standaard inclusief montage, installatie, montagebeugels en netwerkkabels

Eenmalig

-
Details
We zijn nu jouw offerte aan het maken...

Contact gegevens

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Vorm camera

Het uiterlijk van de bewakingscamera bepaald wat voor soort beelden u waar kan opnemen:

 


Dome camera

Een dome camera is het meest bekende camera model. De ronde (bolvormige) camera is klein en niet al te opvallend. Dit model is netjes, niet al te opvallend en vooral herkenbaar als bewakingscamera (wat zeker zal afschrikken). Een nadeel is dat een dome camera eerder last zal hebben van regen druppels en reflectie, dit is echter alleen buiten een nadeel.

 


Turret camera ( Installateurs keuze )

De turret camera is een vrij nieuw model; de opvolger van de dome camera. De turret geeft beeld technisch het beste resultaat en zal in de nacht ook beter functioneren dan een dome camera. Vanwege de geringe kans op reflectie en
minder kans op druppel vorming geeft dit type beveiligingscamera een rustiger beeld.

 


Bullet camera

De bullet is een camera die wat opvallender is dan de dome en de turret. Deze camera wordt vaak geplaatst op terreinen en op grote gebouwen. Deze camera is opvallend, groot en straalt uit dat er sprake is van camerabewaking.
Vooral voor langere afstanden ( 30-60meter ) zal deze camera uitgevoerd met een zoomlens een goede keuze kunnen zijn.

 


PTZ camera

De PTZ (pan, tilt en zoom) camera is een camera die te besturen is in alle richtingen, met inzoommogelijkheid. De camera is op afstand bedien- en bestuurbaar. Voor deze vorm is de optie “AUTOTRACK” mogelijk, wat betekent dat de camera personen en objecten automatisch volgt. Neem contact op voor de opties en mogelijkheden hiervoor.

Aantal camera's

1-2 camera’s
Geschikt voor tussenwoningen: de gemiddelde tussenwoning neemt één à twee beveiligingscamera’s (voor/achter).

 

3 camera’s
Geschikt voor hoekwoningen: de gemiddelde hoekwoning neemt drie beveiligingscamera’s (voor/achter/zijkant).

 

4-6 camera’s
Geschikt voor vrijstaande woningen: de vrijstaande woning neemt voor vier of zes beveiligingscamera’s (alle zijdes rondom).

 

6 of meer camera’s
Geschikt voor winkels en loodsen: winkels, loodsen en bedrijfspanden nemen vaak zes of meer beveiligingscamera’s om zoveel mogelijk oppervlakte te monitoren.

 

Uiteraard is iedere situatie anders; wij maken dan ook graag een persoonlijk cameraplan met daarbij de verschillende opties en mogelijkheden.

Kwaliteit

De camerakwaliteit bepaalt de resolutie van de beelden. Hoe hoger de kwaliteit: hoe beter de opgenomen beelden zullen zijn en hoe meer details er zichtbaar zullen zijn.

 

Full HD
De kwaliteit van een Full HD camera bedraagt een resolutie van 1920×1080; dit biedt tot wel 20 meter zicht en duidelijke details tot 5 meter (dit is in ideale omstandigheden en is situatie afhankelijk). Een Full HD beveiligingscamera is uitstekend voor het houden van overzicht.

 

Super HD
De kwaliteit van een Super HD camera bedraagt een resolutie van 2560×1440; dit biedt tot wel 20 meter zicht en duidelijke details tot 8 meter (dit is in ideale omstandigheden en is situatie afhankelijk). Een Super HD beveiligingscamera is uitstekend voor verschillende situaties.

 

Ultra HD
De kwaliteit van een Ultra HD camera bedraagt een resolutie van 3072×2048; dit biedt tot wel 25 meter zicht en duidelijke details tot 10 meter (dit is in ideale omstandigheden en is situatie afhankelijk). Een Ultra HD beveiligingscamera is uitstekend voor verschillende situaties waarin miniemere details belangrijk zijn.

 

4K
De kwaliteit van een 4K camera bedraagt een resolutie van 3840×2160; dit biedt tot wel 30 meter zicht en duidelijke details tot 15 meter (dit is in ideale omstandigheden en is situatie afhankelijk). Een 4K beveiligingscamera is uitstekend voor verschillende situaties waarin miniemere details erg belangrijk zijn. 4K levert op dit moment de scherpste beeldkwaliteit op.

Opslagcapaciteit

Er zijn verschillende opslagmogelijkheden voor onze systemen. De hoeveelheid opslag wordt uitgedrukt in TB (terrabytes). Eén terrabyte staat gelijk aan 1000 gigabytes.

 

Er kan zelf worden bepaald hoeveel data er gewenst is om op te slaan. Hoe groter de opslagruimte, hoe langer of hoe meer aantal camera’s er aangesloten kunnen worden.

 

Ook is het zo dat hoe hoger de beeldkwaliteit is, des te meer opslagruimte er vereist zal zijn. Zo zal een Full HD camerabeveiligingssysteem minder opslagruimte gebruiken dan een 4K camerabeveiligingssysteem.

 

  • 1 TB harde schijf bij 2x HD beveiligingscamera’s zal ongeveer 10 dagen zijn
  • 2 TB harde schijf bij 2x 4K beveiligingscamera’s zal ongeveer 10 dagen zijn
  • 2 TB harde schijf bij 4x HD beveiligingscamera’s zal ongeveer 10 dagen zijn
  • 4 TB harde schijf bij 4x 4K beveiligingscamera’s zal ongeveer 10 dagen zijn

 

De camerabeelden zijn van zeer hoge beeld kwaliteit, een uur video kan al snel oplopen tot 4GB video, dat is super goed als je bewijs nodig heb natuurlijk, echter
is een grote schijf wel van belang, wees hier niet te zuinig in dus.

Kleur camerabehuizing

Standaard zijn onze camera’s en beugels in de kleur wit geleverd, maar indien gewenst kunnen we dit in alle kleuren spuiten, zelfs roze!

Nachtzicht

Nachtzicht is een belangrijk onderdeel van camerabeveiliging. Het zorgt ervoor dat de beelden ook tijdens de nacht of donkere dagen van goede kwaliteit zijn.

 

Infrarood
Bij infrarood camerabeveiliging zijn de beelden overdag
in kleur en in de nacht zijn de beelden in het zwart/wit.
Wel kunnen er reflectie vlekken ontstaan, omdat infrarood lastig om kan gaan met
b.v. verlichting, biobakken, auto’s.

 

Starlight
Starlight is een zeer lichtgevoelige lens die veel meer licht doorlaat icm een lichtgevoelige beeldsensor. Dit zorgt er dus voor dat je met weinig licht ook in de nacht kan filmen en dus niet meer afhankelijk zal zijn van infrarood.

 

Full Colour
Bij Full Colour camerabeveiliging is het mogelijk om in volledig kleurenbeeld (full colour) zowel dag als nacht de beelden op te nemen en weer te geven. Full Colour maakt het mogelijk om altijd helder en kleurrijk beeld te verkrijgen. Dit doordat de camera een extra lampje  heeft wat zal bijschijnen.

 

Flitser + Sirene

Een camera kan worden uitgebreid met een Flitser of een Sirene, of zelfs een combinatie hiervan. Zoals op het onderstaande schema is te zien, hoe tijdens het programmeren de camera sirene of de camera flitslamp kan worden ingesteld.

 

Wij programmeren een selectie van het beeld en programmeren hier een tijd aan zodat als iemand zich daar zou bevinden/lopen de detectie de sirene of de flits lamp zal activeren.

 

Dit is de nieuwste techniek en bied veel opties, zowel nu als in de toekomst.

Bewakingsbeelden bekijken

Er zijn verschillende mogelijkheden om camerabewakingsbeelden live te bekijken en terug te kijken.

 

Tegenwoordig kan alles natuurlijk met een APP, zo ook onze apparatuur.
Zo kan u waar en wanneer u dat wenst de beelden via internet bekijken en terug kijken.

 

Standaard leveren wij software voor computer, telefoon en tablet, deze installeren wij bij u, en daar geven wij netjes een uitleg bij. Ook hebben wij een handleiding en een instructie video, en natuurlijk een helpdesk.

 

Maar wees gerust, een kind kan de was doen, onze software is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik.

 

Maar ook kunt u ervoor kiezen om een of meerdere monitoren te laten plaatsen. Wij sluiten deze aan op een camerabeveiliging server, trekken de kabels hiervoor naar de monitor en installeren deze. Op deze manier heeft u een scherm hangen waas 24/7 het beeld van de camera op te zien is.

Inclusief installatie & montage!

Alle bovenstaande opties zijn standaard inclusief Installatie en montage

Camerainstallatie.nl | Stickerpakket Stickerpakket
Camerainstallatie.nl | CPR gecertificeerde bekabeling CPR gecertificeerde bekabeling
Camerainstallatie.nl | Luxe montagebeugels Luxe montagebeugels
Camerainstallatie.nl | APP/Software APP/Software
Camerainstallatie.nl | Indringers detectie Indringers detectie
Camerainstallatie.nl | Artificial Intelligence Artificial Intelligence
Camerainstallatie.nl | Lijn overschrijding Lijn overschrijding
Camerainstallatie.nl | Smart Motion detectie Smart Motion detectie
Monteur Richard van CameraInstallatie.nl houd in zijn rechterhand een tas met gereedschap en in zijn linkerhand 2 dozen met bewakingscamera's
Geen zorgen over de installatie!

Onze monteurs weten wat ze doen!

Projectvoorbeelden

Zo kan de installatie er bij u uit komen te zien