WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Zwolle wenst meer camerabewaking voor een veiligere stad

Het college van Zwolle wil het uitgaanscentrum van de stad bewaken met videocamera’s. De stad hoopt hiermee het geweld op straat tijdens de uitgaansuren tegen te gaan. Het gaat om een experiment van drie jaar.

 

Het plaatsen van camera’s in uitgaansgebieden is omstreden omdat de Registratiekamer dit tot nu toe op basis van strenge privacyregels tegenhield. Een cameraproject in Amsterdam ging om die reden niet door. Een experiment met videobewaking door zestien camera’s op het Museumplein in Ede gaat onder strikte voorwaarden van de Registratiekamer en de ministeries van justitie en binnenlandse zaken volgende week van start.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Ook Groningen, Nijmegen en Den Haag willen camera’s. Den Haag wil videobewaking in straten met prostitutie. Burgemeester Deetman, ook voorzitter van het beraad van korpsbeheerders, heeft voorgesteld een privacyreglement op te stellen in samenwerking met de Registratiekamer. De burgemeester zei het eerder vreemd te vinden dat particulieren ongehinderd kunnen filmen in de straten, maar dat de overheid gebonden is aan strikte regels.

Het Zwolse college hoopt ook toestemming te krijgen voor een videobewakingscircuit in de Luttekestraat en de Voorstraat. “Het klimaat voor het realiseren van zo’n project is in 1998 aanmerkelijk positiever geworden, met name door een andere opvatting van de regering”, zegt het Zwolse college.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant