WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Wat is het verschil tussen een goede en slechte bewakingscamera

Wat is het verschil tussen een goede en een slechte bewakingscamera, en waar kan je dit aan herkennen. Het verschil zit hem vaak in de kleine dingen, maar wel de punten die het belangrijk genoeg maken om er goed over na te denken welke bewakingscamera je wel of niet koopt.

 

De goedkope bewakingscamera

De te mooie advertentie, met een bewakingscamera voor minder dan 150,- euro, of zelfs een set met 4 camera’s en recorder voor 399,- euro. Ook wij krijgen ze aangeboden, vaak door Chinese bedrijven en of tussenhandelaren die dit graag met winst verkopen. Makkelijke en snelle handel, een bewakingscamera kan je toch wel gewoon verkopen zonder kennis

Camerainstallatie.nl

Wat is er dan mis met die camera want hij ziet er toch goed uit

Uiterlijk is niet alles, en veelal is dat ook het verraderlijke aan een product uit china… Het binnenwerk is vaak waar het misgaat. Plastic onderdelen, een namaak sensor en een goedkope sensor. Niet gekeurde CE kabels… en producten die niet CPR gekeurd en veilig zijn. Aan de buitenkant zie je niet waarom deze bewakingcameras niet goed zijn, en ze zullen het ook gerust eventjes doen…

 

Maar hij werkt toch gewoon

Ja hij werkt, hij doet het en hij geeft beeld. Maar net zoals met een Dacia en een Volkswagen de Dacia is net even minder luxe. Alleen in het geval van een goedkope bewakingscamera zit er los van de gevaarlijke materialen en brandbare onderdelen en veelal niet gekeurde voedings punten.. los zittende lasdelen…  een veel groter gevaar.

De camera’s die u net goedkoop gekocht heeft en zelf geplaatst heeft, maken zoals iedere camera gebruik van software en apps. Zonder deze apps en software kan u de bewakingscamera niet bekijken. Deze apps moeten regelmatig worden ge-update op uw telefoon en tablet, ook omdat uw telefoon en tablet zelf een systeem update krijgt. Maar de goedkope camera die u heeft gekocht heeft veelal geen update mogelijkheid, of ze hebben ondertussen weer een ander model gemaakt en de door u aangeschafte hebben ze geen ondersteuning meer voor.

 

U zit met een onbruikbare camera, de gaten zitten al in de muur, alles hangt maar de software heeft geen ondersteuning meer. U moet weer een nieuw model camera kopen om werkend beeld te krijgen, en ondertussen is die zo goedkope bewakingscamera wel een duur grapje geworden, en u zit met verkeerde gaten in de muur want die andere camera………. heeft
de gaten op een heel andere plek zitten.

Kies de juiste bewakingscamera

Kies de juiste bewakingscamera, dat is echt ons dringende advies. Geef niet onnodig uw geld uit aan troep, veiligheid en bewaking is niet een product waar u op wenst te besparen. Veiligheid is iets serieus, en niet wat u op marktplaats of bij een zolderkamer bedrijf koopt. Een online koopje van camera’s zonder te weten waar het  vandaan komt en van wie u het gekocht heeft.

Veiligheid draait niet om de goedkoopste prijs, een aanbieding een actie die een mooie prijs laat zien. Nee veiligheid zal gaan om een goed product dat zal doen wat het moet doen en zal werken wanneer dat nodig is…

Niemand wil na een overval, inbraak of diefstal er achterkomen dat die goedkope camera toch niet heeft opgenomen of dat u opeens een niet werkende APP heeft die niks meer doet.

 

Laat een bewakingscamera voor u werken

Laat de bewakingscamera doen wat hij moet doen, namelijk filmen en bespaar nou niet op veiligheid. Wij blijven ons verbazen wat er online te koop is, en hoeveel mensen hier in trappen door een mooie aanbieding te kopen die achteraf net wat minder mooi was.

 

Advies jazeker ! bel ons gerust en wij helpen u gewoon verder.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

 

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant