WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

VVE Marshallplein Pr Beatrix te Rijswijk kiest voor camerabewaking

Weer een mooie opdracht een mooi camera installatie systeem plaatsen voor de VVE Marshallplein Pr Beatrix te Rijswijk. Het parkeerdek ( parkeer terrein ) zal beveiligd worden met hyper moderne beveiliging camera’s welke waken over de veiligheid en de eigendommen van de bewoners. Er is veel overlast van ongewenste gasten waar zowel bedreigingen, maar ook inbraken door worden gepleegd.

 

Om de veiligheid onder bewoners te waarborgen is er gekozen een camerabewaking systeem te plaatsen voor deze VVE. Camerabewaking schrikt af! En dat merk je gelijk. Los van het afschrik effect is er natuurlijk de bewijslast en weet je wie wat daadwerkelijk gedaan heeft.

 

Zo werkt een slimme bewakingscamera voor u. Met slimme instellingen zal een camera zichzelf aanleren wat wel en wat niet te melden.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant