WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Videowall installatie en levering als oplossing voor megascherm

Steeds vaker leveren wij een videowall, dit komt vooral ook omdat het steeds betaalbaarder aan het worden is een videowall aan te schaffen en te laten installeren. Het leuke van een videowall is dat de vorm en grote modulair aan te passen zijn en ook later dus uit te breiden is.

 

Multi inzetbaar zijn deze videomuur  oplossingen zeker te noemem. Zo kunnen er videos op worden afgespeeld, games worden gespeeld, camerabewaking systemen op worden aangesloten, of voetbal wedstrijden worden gekeken.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De installatie van de videoschermen kan zowel tegen een bestaande muur aan of via een losse constructie. Veel komt het voor dat grotere bedrijven kiezen voor een videowall om de controle kamer van een fabriek om processen in de gaten te kunnen houden, of om voor de beveiliging de camera beelden duidelijk en overzichtelijk te maken.

 

De manier zoals wij dit leveren en installeren is zeer betaalbaar te noemen er zijn verschillende manieren van installeren en de te gebruiken hardware maar door de juiste samenstelling en een slimme manier van installeren kunnen wij juist deze kosten laag houden.

 

De inzet van een videomuur als zeer groot scherm om b.v. camerabewaking in de gaten te kunnen houden is een veel gebruikte oplossing om overzicht te kijken.

Maar zeker ook in kantine’s of recepties worden de grote schermen steeds vaker gebruikt om op te vallen of om bezoekers een extra dementie te geven of van informatie te voorzien.

 

Wenst u meer informatie wat een videowall voor u kan betekenen en wat dit voor u zou kosten wij helpen u graag verder.

 

Als Dahua installatie specialist weten wij als geen ander u van het juiste advies te voorzien.

 

Meldkamer inrichting, camerabewaking scherm, camerabewaking systeem. videobewaking kamer, inrichting van cctv ruimte, bewakingscamerasysteem.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant