WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Vacature Camera en beveiliging monteur

Wie zijn wij?
CameraInstallatie is een klein bedrijf (25 monteurs) waar iedereen betrokken is bij elkaar. Je collega’s zie je vaak meer dan je gezin en dat begrijpen wij. Je bent altijd onderweg van klus naar klus, door de brede insteek van ons bedrijf kunnen dat verschillende projecten zijn.Zo heb je altijd variatie in je dagelijkse werkzaamheden en bieden wij jou volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ook niet geheel onbelangrijk, dit alles doe je voor een leuk salaris.
Wat doen wij?
Wij installeren en monteren beveiligingscamera’s, alarmsystemen, datanetwerken en elektro technische installaties. Hierbij komt dus alles kijken wat te maken heeft met de aanleg van elektra, het onderhoud van elektrische apparatuur en bedrading/bekabeling en het oplossen van storingen.
Wat kun jij?

Bij voorkeur heb je natuurlijk enige ervaring met een aantal bovenstaande onderdelen. Is dat niet zo? Geen probleem! Wij doen aan ‘on the job learning’ en kunnen jou alles leren wat je moet doen. Ben jij in principe niet geschoold voor deze richting maar heb je wel de motivatie om te leren? Dat is het allerbelangrijkste! Wil je een keer koffie komen drinken en zien in welke omgeving en met wie je komt te staan? Dan ben je van harte welkom!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant