WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Vacature binnendienst medewerker - office manager

Voor ons leuke team zijn we weer op zoek!

 

Voor onze verkoopafdeling zijn wij op zoek naar een gedreven binnendienstmedewerker op MBO+ niveau met minimaal 3 jaar ervaring in een technische binnendienstfunctie.

Camerainstallatie.nl

De functie:

Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant, monteurs en de accountmanager. Je ziet erop toe dat de klant voorzien wordt van de juiste informatie. Tevens ben je een aanspreekpunt voor de monteurs en een belangrijke spil in ons bedrijf.

 

Jouw profiel:


Je bent een ervaren binnendienstmedewerker, zelfstandig en een volwaardig gesprekspartner voor de (potentiële) klant. Jouw takenpakket omvat o.a. de offerte aanvragen en opvolging, de orderverwerking en het klantcontact. Betrouwbaar, klant- en resultaatgericht, logistiek inzicht en accuratesse zijn competenties passend bij jou.

Wij vragen verder:

Geen 9 tot 5 mentaliteit, affiniteit met ICT Een MBO+ werk en denk niveau Ruime ervaring in een technisch commerciële binnendienstfunctie Goede kennis van de Nederlandse taal en bij voorkeur enige kennis van de Engelse en Duitse taal

 

Voor vragen mailen naar:

david@camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant