WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Uw locatie beveiligen met camerabewaking?

Uw locatie beveiligen met camerabewaking? Het beveiligen van een locatie met camera’s komt steeds vaker voor, een camera is op het moment het meest gekozen beveiligingsmiddel. Zeker als het gaat om een groot terrein, een grote ruimt of een boerenlandschap is de keuze snel gemaakt.

 

Een Camera ziet, overziet, beveiligd en neemt op en geeft de mogelijkheid dat u altijd en overal live kan meekijken b.v. als u op vakantie bent of in een andere ruimte.

 

Locatie beveiliging inzetten kan ook voor bedrijven enorm aantrekkelijk zijn, want het grote voordeel is dat u niet meer uw bed uit hoeft bij een alarm melding maar gewoon kan meekijken of er echt personen aanwezig.

Camerainstallatie.nl

Het laten installeren van locatie beveiliging is iets dat we iedere dag doen zowel draadloos als met een kabel. Veelal kiezen klanten er voor om de Locatie beveiliging uit te laten voeren doormiddel van een paal midden ergens op de locatie vanuit waar we draadloos een signaal leggen naar het woonhuis of kantoor pand.

Camerainstallatie helpt u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw locatie beveiliging project.

 

Er zijn meerdere mogelijkheden om een locatie te voorzien van beveiliging, wij vertellen u daar graag meer over en nodigen u uit ons te contacten.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant