WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

UniFi toegangscontrole access installatie

Een hyper modern uiterlijk, en de mooie interface die je gewend bent van UniFi. Ze zijn nog maar kort op de markt en niet overal voorradig, maar wij hebben er al enkele tientallen mogen installen in de afgelopen tijd.

 

UniFi heeft met zijn toegangscontrole systeem een schot in de roos, een product wat niet alleen goed werkt, makkelijk te beheren is en betaalbaar is maar ook een uiterlijk wat erg mooi is en goed staat bij moderne kantoren of woningen.

 

Toegang tot deuren doormiddel van gezichtsherkenning, een pasje of een code. Met de UniFi access controller kan u personen aanmaken, en deze toegang geven tot een of meerdere deuren, en dit kan ook gewoon met gezichtsherkenning.

 

De Unifi access reader PRO, met een led scherm waarop ook een welkoms bericht en uw naam kan worden weergegeven.

Camerainstallatie.nl

Het installeren van toegangscontrole systemen is wel iets waar kennis en kunde voor nodig is. Het juiste slot, netwerk, en elektra aanleg, maar ook veiligheid en noodtoegang. Het is niet zo makkelijk gemaakt dat iedereen dit kan installeren, enige technische kennis is wel echt nodig. Het gebruik van dag en of nachtsloten, elektrisch aan te brengen is een stuk vakmanschap.

 

Het monteren van de Ubiquiti Networks Access Reader Lite Toegangscontrole-lezer wil niet altijd makkelijk verlopen, wij hebben hiervoor zelf een achterkant spacer bak gemaakt welke naadloos past op de Ubiquiti Networks Access Reader Lite Toegangscontrole-lezer waardoor de bekabeling netjes kan worden afgemonteerd.

Niet altijd kan de kabel goed of netjes worden ingevoerd waardoor er net wat meer kabel ruimte nodig is. Dit is op te lossen door de speciale spacer te gebruiken. Deze spacer is in eigenbeheer door CameraInstallatie.nl ontworpen en exclusief bij ons verkrijgbaar.

 

Heeft u een niet goed werkende installatie ? of heeft u de wens toegangscontrole met pasjes, uw telefoon of met gezicht herkenning toe te passen, dan kan u een beroep doen op onze diensten. Wij leveren en installeren toegangscontrole van zowel ACT365, Rosslare, Unifi. Ook leggen en trekken wij de complete bekabeling.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant