WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Unifi Elite installatie team - MegaSnel ICT

De producten van Unifi zijn populair en bieden voor u als
gebruiker van een Wifi netwerk veel mogelijkheden. Het Unifi Wifi Elite installatie team van MegaSnel ICT  is in staat een slecht functionerend wifi netwerk weer gezond, snel en goed dekkend te maken.

 

Een Slimme wifi meting doet wonderen

Het doormeten van het bestaande Wifi netwerk met storing
en dode hoeken geeft het Wifi Elite installatie team de mogelijkheid om inhoudelijk de problemen te bekijken. Pas als je een wifi storing of dode hoek heb gevonden weet je hoe het probleem op te lossen is.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Door gebruik te maken van speciale meet software kan het Wifi Elite installatie team van Megasnel ICT vakkundig de installatie van de wifi zenders uitvoeren. Het juist plaatsen van een Wifi accesspoint zal er voor zorgen dat een wifi zender
op zijn best kan functioneren. Een goed functionerende Wifi accesspoint zal u een goede dekking, en hoge snelheid geven op het wifi netwerk.

 

Het Wifi Elite installatie team doet wonderen.

 

Het team van Megasnel.nl bestaat uit meer dan 10 WIFI installatie specialisten welke zowel de bekabeling van de Wifi zenders kunnen trekken, meten, aanpassen, alsmede ook de bekabeling verleggen verlengen of versnellen.

Een UTP kabel is de basis van een goed wifi netwerk, immers moet iedere Wifi accesspoint welke gebruikt zal worden op het netwerk aangesloten worden op een UTP kabel.

 

Het installeren van de Wifi accesspoints, het configureren van de Wifi software, controller en het testen, meten en certificeren van de Wifi verbinding, het gehele traject van A tot Z zal het Wifi installatie team van Megasnel voor u kunnen uitvoeren.

 

Een uitgelezen kans om betaalbaar en professioneel uw Wifi netwerk te laten versnellen, verbeteren en te professionaliseren.

 

Uw Unifi product laten installeren onderhouden uitbreiden
of advies/aanschaf neem gerust contact op het het Unifi Elite installatie team van Megasnel de professionele installateur van Wifi netwerken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant