WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Tevreden klanten welke een bewakingscamera hebben laten installeren

Wij zijn trots op al onze bewakingcamera installaties die we bij onze klanten achterlaten. Ieder project is er weer een om trots op te mogen zijn waar we onze camerabewaking sticker op mogen plakken.

 

Al ruim 20 jaar installeren wij de mooiste camerabewaking systemen en dit doen we vol trots. Extra leuk is het als een tevreden klant je laat weten dat alles naar wens is gegaan en ze blij zijn met hun beveiliging systeem. Tevreden klanten die camerabewaking hebben laten installeren !

Camerainstallatie.nl

De beste camerabewaking samenstelling voor woning

Klanten bellen ons vaak op met de opdracht de beste camerabewaking set samen te stellen. Met de vraag welke bewakingcamera’s nu het beste zijn en welke ze het beste kunnen kiezen weten wij wel om te gaan. Door te kijken naar de wens, de situatie, en de omgeving maar ook de bouw van de woning weten we met een passend advies te komen.

 

Het advies delen we op in verschillende kwaliteiten, zo is er goed te kiezen tussen goedbeter en best.

 

 

Persoonlijk en eerlijk advies is wat wij al onze klanten geven,
het advies geven wij persoonlijk door bij u op locatie langs
te komen en bij u thuis de camera posities te bekijken en
een mooie aanbieding te maken.

 

Ook kunnen wij via ons tekenprogramma en aan de hand
van Google maps / Streetview met u meekijken en zo een
advies geven.

 

Het geven van het beste advies voor de beste bewakingscamera
doen wij aan de hand van onze kennis en ervaring, en natuurlijk de beschikbare technieken die er op dit moment zijn. Camerabewaking is een vak en wij noemen het ook wel eens een specialisme. Het kiezen van de juiste bewakingscamera op de beste positie en in de juiste samenstelling zonder maar te “gokken” wij geven echt goed en degelijk advies.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Op internet staan goedkope camerabewaking setjes

Op internet staan zeer goedkope camerabewaking setjes met hele goedkope bewakingscamera’s vaak zo goedkoop dat je zou denken kan dat wel wat zijn …..  Het antwoord is jammer genoeg echt dat u vaak bedrogen uitkomt.

 

Camera’s die gaan roesten, elektra dat niet klopt, foute voedingen, slechte software, namaak sensoren… en geen ondersteuning en of onderdelen als er iets aan de hand is.

 

 

De goedkope camera’s op het internet zijn leuk geprijsd maar geven jammer genoeg niet het effect wat je zou willen en is achteraf toch vaak echt goedkoop is duurkoop. Wij adviseren en installeren enkel producten waar we als bedrijf ook echt achter staan en die aan de kwaliteits verwachting voldoen.

 

Een goede, kwaliteits bewakingscamera geeft zekerheid en een lange levensduur, en een juiste installatie voorkomt kortsluiting, brand en andere ellende.

 

Wij werken uitsluitend met A merk materialen, CPR gecertificeerde producten en geïnstalleerd volgens de norm. Zo voorkomt u vervelende storingen, kortsluiting en ergernis als uw producten niet goed werken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant