WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Station Hoogkarspel en Bovenkarspel-Grootebroek krijgen cameratoezicht

HOOGKARSPEL – Op de NS-stations in Hoogkarspel en Bovenkarspel-Grootebroek komt camerabewaking. Op het station worden regelmatig fietsen gestolen of vernield en daarom is camerabewaking nodig, besloten burgemeester Michiel Pijl en Ronald Wortelboer.

 

 

 

 

Camerainstallatie.nl

Met de plaatsing van de camera’s hoopt de burgemeester de veiligheid in het stationsgebied te verbeteren. De camera’s komen er in de eerste instantie een half jaar te hangen, met mogelijk zicht op verlenging wanneer het zijn vruchten afwerpt. Er wordt niet zomaar besloten camera’s op te hangen, in dit geval gebeurt dat op advies van zowel de politie als het OM. De hoop is dat de camera’s kunnen helpen bij opsporing bij diefstal of vernieling, maar er wordt ook op ingezet vanwege een mogelijke preventieve werking. Zij vormen een aanvullig op het toezicht dat al gebeurt door BOA’s van de gemeente en politie.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant