WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Stagiaires beveiligingstechniek

Werken en leren, bij hebben plek voor Stagiaires beveiligingstechniek. Wij helpen graag BOL/BBL leerlingen en studenten om kennis te maken met de Beveiligingstechniek in brede zin. Een enthousiast team van elektronisch en bouwkundige beveiligingsexperts is bereidt de kennis van beveiligingcameras, Alarmsystemen en geavanceerde elektronische beveiligingstechnieken met je te delen. Je doet dan ervaring op met inbraakdetectie-, geavanceerde toegangscontrole- en camera-observatiesystemen.

Camerainstallatie.nl

Voor deze functie vragen wij:     

 

  • Dé wil om het vak van Elektronisch beveiligingsmonteur in de praktijk te leren;

  • Een open en bereidwillige houding voor kennisoverdracht;

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Voor deze functie bieden wij:

 

  • Een leuke en inspirerende werkomgeving voor het opdoen van brede kennis en ervaring op het gebied van elektronische en bouwkundige beveiligingsoplossingen;

  • Kennismaking met de nieuwste beveiligingstechnieken;

 • Mogelijkheid voor een stagevergoeding.

Persoonlijkheid:

 

Je hebt een natuurlijke interesse om je te ontwikkelen en bent geïnteresseerd in high-end technieken. Verder ben je een plezierige collega en hebt een ‘open houding’ voor kennisoverdracht.

 

Een leuk weetje is dat 1:3 van onze leerlingen na stage bij ons een baan aangeboden krijgen, sommige zitten al langer dan 10 jaar bij ons en leren nog steeds !

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant