WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Ook het Botel in Amsterdam kiest voor camera's van Camerainstallatie.nl

Wie goed doet goed ontmoet, ons bedrijf laat graag zien hoe goed we ons werk doen. Onze klanten nemen we dan ook graag mee naar andere locaties om te laten zien hoe ons werk er uit ziet. Zeker op het gebied van hotels kunnen wij onze klanten veel laten zien, van kleine tot zeer grote hotels met meer dan 100 camera’s. Vakantie parken, en studenten campus. Hotel Hotel in Amsterdam noord bij de NDSM werf is uniek te noemen, een prachtige locatie met betaalbare hotelkamers direct aan het water. Maar ook hier zijn camera’s nodig en daar werken wij als camerainstallatie.nl bedrijf vanzelfsprekende graag aan mee.

 

 

Botel in Amsterdam kiest voor cameras

 

En niet zomaar camera’s er is gekozen voor zeer hoge beeld kwaliteit iets wat past bij de trend van tegenwoordig. De camera’s zijn aangesloten op een externe meldkamer en vanuit de organisatie kan er direct worden opgetreden op het moment dat dit nodig mocht zijn vanuit de video terugkijk ruimte. Dat het Boten in Amsterdam kiest voor een camerasysteem is niet zo gek, het bedrijf CameraInstallatie installeerde al eerder voor de organisatie van Botel op andere locaties camera systemen die veelvuldig gebruikt worden. De veiligheid van medewerkers, maar ook preventie van diefstal en voorkomen van fraude is iets dat zeker in een stad als Amsterdam aandacht geniet.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant