WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Onderhoud aan uw bewakingscamera systeem - Onderhoud contract

Slecht zicht hebben op uw bewakingscamera is natuurlijk dood zonde. Een camera moet net als een raam waar u graag door naar buiten kijkt regelmatig worden schoongemaakt. Een bewakingscamera welke schoon is zal veel beter zijn beeld kunnen opnemen en registreren.

 

Regelmatig onderhoud kan u zelf doen, maar ook kan u het door ons laten uitvoeren. Wij hebben hier speciale onderhouds programma’s voor waardoor uw camera altijd zal worden onderhouden.

 

De meeste bedrijven vinden een onderhouds contract erg fijn. Je heb er geen omkijken meer naar, het camera systeem zal onderhouden worden en dit kost geld maar u heeft geen zorgen. De meeste particulieren vinden het te prijzig en doen het liever  zelf. Soms met ene beetje hulp van ons, maar vaak lukt dit prima.

 

Onderhoud betekend niet alleen schoonmaken, maar ook regelmatig onderdelen vervangen, inspuiten of weer soepelmaken. Denk aan bewegende onderdelen welke olie nodig hebben, of batterijen welke vervangen moeten worden, coolers , voedingen, en stekkers die op den duur door vocht minder goed gaan werken.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant