WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Nood oplossingen camera systeem of alarm systeem

Vanwege het Corona virus krijgen wij op het moment veel verzoeken tot versneld uitrollen en installeren van tijdelijke camera en alarm systemen voor restaurants en winkels welke hun deuren hebben moeten sluiten.

 

Vanwege deze snelle wending en vraag naar deze oplossingen is er door ons bedrijf extra groot ingekocht om aan deze vraag te kunnen voldoen. Het leveren en installeren van een camera en of alarm systeem bij uw gesloten of te sluiten winkel/hotel/restaurant is dan ook iets dat wij snel voor u kunnen uitvoeren.

 

Heeft u last met van een leegstaand pand en heeft u de winkel of het
restaurant / hotel moeten sluiten dan ondersteunen wij u graag. Camerabewaking en Alarm systemen zijn vaak de passende oplossing om een leegstaand pand te voorzien van een mooie beveiliging zodat u in de gaten kan houden. Als uw bedrijf dicht is en niemand meer in het pand is, wilt u wel het beheer voeren over wat er gebeurd als u er niet bent.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant