WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Nieuw verhuur automatische volg drone

Uniek mag het best genoemd worden een drone welke automatisch doormiddel van polsband/GPS je als een hond zal volgen. In de verhuur bij ons de AUTO Follow drone, makkelijker dan dit zal het niet worden want er is geen kennis nodig. Zelf sturen is niet nodig, doormiddel van een GPS polsband zal de drone je gewoonweg volgen.

 

Net als een hond de drone zal volgen, niks geen moeilijke sturing of kennis van vliegen. Zeer leuk bij opnames van autosport, fiets sport, watersport maar ook bij hardlopen of natuurlijk bij het volgen van een persoon of object!

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant