WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Modern Camerabewaking netwerk voor de Keukenhof Lisse

De Keukenhof in Lisse bekend met ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar. Een succes kan de Keukenhof zeer zeker genoemd worden, zowel binnenlands maar zeker ook buitenlands kent iedereen het wel.

 

De 1,5 miljoen bezoekers komen in een korte tijd van slechts 2 maanden per jaar hier op af. CameraInstallatie is gevraagd de beveiliging een flinke upgrade te geven en te voorzien in een stabiel en professioneel systeem. De bewakingscamera systemen zijn dan ook flink onderhanden genomen en het resultaat is een hypermodern camerabewaking systeem met zowel IVS, Motion detectie, kenteken registratie, gezichtsherkenning en voorbereidingen voor de toekomst.

 

Er is gebruik gemaakt van draadloze verbindingen ( straalverbindingen ) maar ook glasvezel, UTP en zelfs zon energie ( autonoom camerabewaking systeem )

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Evenementen beveiliging doormiddel van bewakingcamera’s en zeker de slimme technieken is een goede stap in de toekomst. Met een bewakingscamera kunnen vele problemen worden voorkomen ( denk aan verkeersopstoppingen ) maar ook diefstallen, zakkenrollers, autoinbraken en wat te denken van bewijslast indien er iets nodig is om terug te kijken.

 

 

Wij voorzien in oplossingen en zorgen dat van A tot Z alles geregeld is, geen uitdaging gaat ons dan ook tever.

 

Beveiliging keukenhof lisse vaste bewakingscamera, Bestuurbare domecamera, Straalzender, Wifi verbinding. Camerapaal, Cameramast, Camera op zon energie, Camerapaal op zon energie. Autonome cameramast. Parkeerplaats beveilging, parkeerplaats camerabewaking.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant