WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Meer camerabeveiliging in Hoogveld

De camerabewaking van het industrieterrein Hoogveld breidt verder uit. Het stadsbestuur trekt nog eens een subsidie uit van 13.000 euro voor een derde fase van dit project.

De Business Club Dendermonde, die Dendermondse bedrijven groepeert, is de stuwende kracht achter camerabewaking op het Hoogveld. Het idee werd ingegeven door stijgende inbraakcijfers in de industriezone. Stadsbestuur, politie en intercommunale DDS sprongen mee op de kar en eind 2014 werden aan toegangswegen tot het Hoogveld vier bewakingscamera’s in gebruik genomen. Die staan op de kruispunten met de Mechelsesteenweg, de N41 en Vlassenhout, met Driebek en de Geerstraat.

Camerainstallatie.nl

Sinds de plaatsing van de camera’s daalden de inbraakcijfers spectaculair. Daardoor kwam er eerder al een tweede uitbreiding met extra camera’s aan het Bosveld en de Geerstraat. Dat bracht het totaal op twaalf. Voor de eerste en tweede fase kende het stadsbestuur al een subsidie van 24.000 en 30.000 euro toe.

Nu komt er nog een bewakingscameramast bij aan het kruispunt Driebek met Schaapveld. De plaatsing ervan is voorzien in de loop van 2019. Per mast zijn er twee camera’s: één voor detailbeelden met nummerplaatherkenning, de andere voor een panoramisch zicht en omgevingsbeelden. ’s Nachts schakelen ze over op infrarood-detectie.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant