WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Klanten teller: handig tijdens corona - wij installeren de personen teller

Zeer handig zo een klanten teller, op deze manier weet u altijd hoeveel klanten of gasten u in uw winkel, of op uw terrein heeft. Heeft u bijvoorbeeld een supermarkt, of een winkel waar u een maximum aantal personen binnen mag ontvangen dan kan deze klanten teller de juiste oplossing voor u zijn! Ideaal, een klanten teller die aangeeft hoeveel personen er in uw ruimte zijn, maar ook hoeveel er nog toegestaan zijn om binnen te komen.

 

Wij helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste systeem.

 

Duidelijke informatie en rapporten waaruit u kan halen hoe druk het op bepaalde momenten was. Een klanten en personen teller kan juist u helpen met de informatie te krijgen die u helpt om op de meest veilige manier uw winkel of terrein voor personen beschikbaar te stellen.

Camerainstallatie.nl

Kies uw camerabewaking pakket incl installatie

Bij Camerainstallatie hebben wij verschillende betaalbare maar tevens ook professionele camerabewaking pakketten samengesteld voor u. Sinds 1999 installeren wij camerabewaking, met deze jarenlange ervaring waar wij over beschikken kunnen wij het perfecte Camerabewaking bewakingspakket voor u aanbevelen. Bij Camera installatie hebben we 4 camerabewaking sets, deze pakketten bestaan uit:

 

Montage en installatie

Alle pakketten die wij aanbieden van Camerainstallatie zijn inclusief montage, al uw zorgen worden uit handen genomen door een van onze eigen ervaren monteurs. Onze monteurs zijn met hun jarenlange ervaring echte vakmannen en hebben passie voor de techniek die zij installeren. Onze monteurs zoeken voor u de beste kabelroute en zorgen ervoor dat deze zo mooi mogelijk wordt afgewerkt. Niet bieden wij alleen standaard montage aan, maar helpt de monteur ook om de juiste software op uw apparaten te installeren om de beelden te kunnen bekijken.

Na de montage kunt u nog eens 6 dagen per week terecht bij onze eigen helpdesk en op alle camerabewaking krijgt u 2 jaar garantie van ons! Bij Camerainstallatie wordt uw camerabewaking geïnstalleerd zonder dat u zorgen hoeft te maken over extra bijkomende kosten. Wat ook niet geheel onbelangrijk is dat Camerainstallatie u voorzicht van persoonlijk en eerlijk advies, zo krijgt u geen onverwachte situaties en u betaalt pas nadat u tevreden bent over de Camerabewaking installatie!

 

Contact met Camerainstallatie

Heeft u nog vragen over een van onze pakketten of wilt u meer simpelweg meer weten? Neem dan gerust contact op met onze professionals zodat wij u kunnen voorzien van informatie! Wij zijn telefonisch te bereiken op: +31 36 52 90 007 of stuur een e-mail naar: info@camerainstallatie.nl.

Camerabewaking voorbeelden

–  Camerabewaking thuis
–  Camerabewaking op kantoor
–  Camerabewaking draadloos
–  Draadloze camerabewaking
–  Beveiligingscamera systeem
–  Beveiligingscamera installateur
–  Camerabewaking set
–  Beveiligingsbedrijf
–  Camerabeveiliging
–  Camerasysteem
–  Bewakingscamera

Camerabewaking diensten

–  Dome camera installeren
–  Bestuurbare ptz camera installeren
–  Camerabewaking offerte
–  Wifi camera installeren
–  Beveiligingscamera systeem offerte
–  Beveiligingscamera offerte
–  CCTV camera systeem
–  Camerabewaking systeem
–  Camerabeveiliging systeem
–  Camerasysteem laten plaatsen
–  Bewakingscamera monteren

  • WAT KOST CAMERABEWAKING

Camerabewaking hoeft niet duur te zijn, wij
leveren complete pakketten en altijd INCL
installatie door onze eigen ervaren monteurs.

  • ONZE GRATIS CAMERA APP

Bij al onze camerabewaking pakketten leveren
en installeren wij onze handige en GRATIS app op
uw apparaten. Zo kan u altijd en overal
uw camera beelden terug kijken en opslaan.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant