WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

IOS Update voor push-berichten Dahua DMSS-app

Vanaf 31 maart 2021 ondersteunt de Apple Push Notification (APN) service niet langer het oude binaire protocol. Om te voorkomen dat push-berichten vanuit de DMSS app van Dahua niet meer worden doorgeven, wordt voor deze app een speciale update uitgevoerd.

 

Na de update moeten push-berichten opnieuw worden ingesteld. De functionaliteit en de werking van de app blijft verder hetzelfde.

 

 

De details voor het opnieuw instellen van de push-berichten zijn als volgt:

 

1. Na het updaten de DMSS App, zal DMSS gebruikers begeleiden om push-meldingen en alarmberichten opnieuw in te schakelen, met een pop-upvenster.

 

2. Als een gebruiker klikt op “Not Now”, krijgt deze de volgende melding te zien “If not subscribing again, you will not receive alarm messages.” Klik op “Subscribe Again” om naar de pagina “Alarm notification” te gaan. Hier kunt u de push-berichten opnieuw instellen.

 

 

3. De gevolgen:

1) Alle apparaten met een iOS App worden beïnvloed.
2) Na het wisselen van de transit-server kunnen gebruikers geen push-berichten ontvangen voordat de DMSS App is bijgewerkt. Gebruikers moeten zich opnieuw abonneren op de push-berichten, anders ontvangen ze deze niet meer.

 

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant