WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Ingezonden mail waar we trots op zijn - Camerabewaking

Ingezonden mail waar we trots op zijn:

 

CameraInstallatie.nl komt op ons over als een bedrijf dat wil meedenken over een goed beveiligingsplan voor de klant maar dat nooit en te nimmer dwingend wil zijn, of erop uit om zoveel mogelijk camera’s te verkopen. Het hele proces van advisering tot plaatsing en nazorg verloopt in goed overleg, zorgvuldig en vriendelijk. Van een professioneel bedrijf mag je dit ook verwachten en voor de meeste klanten zal dit voldoende zijn.

 

Indien daar door omstandigheden behoefte aan is, gaat CameraInstallatie.nl echter nog veel verder. Niet alleen stelden zij alles in het werk om binnen een paar uur een beveiligingscamera te plaatsen maar ook boden zij ons tot het bittere einde en zeer royaal een luisterend oor en vergaande steun. Zij hebben goede verstaanders in huis die direct doorhebben wat de kern van de kwestie is en weten hoe je delicate zaken op een constructieve wijze aanpakt.

 

Camerainstallatie.nl

Wij willen graag alle medewerkers die wij telefonisch of bij ons thuis gesproken hebben héél hartelijk bedanken voor hun vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid. Met name willen wij nog dhr. Mike Wessels en dhr. Jeffrey de Korte bedanken voor hun medeleven en hun vergaande bereidheid met ons mee te denken. Beiden zijn juridisch en psychologisch zeer goed onderlegd.

De tijd die dhr. Jeffrey de Korte aan ons besteed heeft was niet meer bij te houden. Zijn nimmer aflatende oprechte steun is voor ons van onschatbare waarde geweest. Dat zullen wij nooit vergeten!

 

Met vriendelijke groeten,

Ingeborg Steijlen en Rob Bakker

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant