WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Hoe ziet hoge beeld kwaliteit op een bewakingscamera er uit

Hoe ziet het beeld van een echt hoge beeld resolutie bewakingscamera er uit voorbeelden hebben we genoeg en dit laten we graag zien. Dit beeld is van een Dahua 3 Megapixel Dome camera, de resolutie is 2048×1536 – dit maakt het een echte 3 Megapixel Bewakingscamera.

 

De details zijn goed te zien, duidelijke en frisse beelden geen rare vlekken of golvende beelden. Deze Dahua HDBW4300E
[ IPC ] is van uitermate hoge beeld kwaliteit en geeft vloeiende beelden.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Een professionele installatie is van groot belang, immers wil je langer dan 1 jaar genieten van een beveiligingscamerasysteem wij weten dan ook precies hoe een camera wel of niet zou moeten worden opgehangen en welke instellingen gedaan moeten worden om een perfecte werking te kunnen garanderen.

 

Hoe de beeld kwaliteit van een echte bewakingscamera er uit ziet en wat u kan en mag verwachten van een goede bewakingscamera onze specialisten komen gewoon bij u thuis met voorbeelden en om de situatie te bekijken en met echt goed advies te komen.

Wenst u ook echt goede camerabewakings beelden en een
bewakingscamera systeem waar u ook echt wat aan heeft.

 

Camerabewaking voorbeelden zijn belangrijk, zo weet u wat u kan verwachten. Er is immer veel troep op de markt te krijgen, de ene camera is nog goedkoper dan de andere camera en dat is nu net het probleem.

 

Is een goedkope camera wel een goede camera en wat mag u verwachten van een goede camera wij kennen de merken en modellen en kunnen echt van nep onderscheiden en vertellen u daar graag alles over.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant