WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Heatmapping camera's geven u waardevolle informatie

Waar lopen uw klanten? Waar staan ze stil? Werken uw medewerkers op de juiste manier? Gaat er iemand over de veiligheidsstrepen of rijden de auto’s wel de juiste weg. Een heatmapping camera kan u deze informatie geven.

 

Ideaal voor onderzoeken over route gebruik, populaire parkeerplekken, loop route, rij route, waar kijken de meeste klanten of voorbijgangers naar en andere onderzoeken waar een camera perfect bij kan ondersteunen. Huur? of koop een camera met heatmapping via CameraInstallatie.nl Het huren van een heatmapping camera kan ideaal zijn als u b.v. voor een evenement zou willen testen waar en hoe mensen lopen, via welke deur ze komen of waar een populaire sta plek is. Of wat denkt u van vaar route’s, fiets route’s of het bekijken van de populaire zit plekken bij een horeca locatie. Zoals u ziet een heatmap camera is ideaal voor dergelijke onderzoeken.

 

Wij verkopen complete systemen, voor vast gebruik maar ook kan u bij ons tijdelijke systemen huren deze zijn te huur voor een dag, week, maand of jaar, in zowel IP54, IP66, IP67 als ook in flightcase behuizing, mini behuizing, paal montage behuizing, of zelfs op maat gemaakt in een behuizing naar wens , smaak en kleur.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant