WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Graslei en Vlasmarkt hele zomer onder camerabewaking

GENT –De Graslei, de Korenmarkt en de Vlasmarkt zullen de hele zomer onder camerabewaking staan, net zoals negen andere drukke punten in de Gentse binnenstad. Normaal gezien gebeurt dat maar uitzonderlijk, tijdens de Gentse Feesten en kerstmarkt. Maar deze zomer mogen de camera’s twee maanden blijven hangen. “Om de drukte te kunnen inschatten.” 

Als er geen problemen opduiken, geeft de Gentse gemeenteraad volgend week de toestemming voor zestien politiecamera’s in de binnenstad. Die mogen vanaf eind juni tot eind augustus twaalf drukke locaties …

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant