WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Gepakt via bewakingscamera Man bekent diefstal collectebus voor ernstig zieke jongen uit Oost-Souburg

Een 45-jarige man uit Vlissingen heeft de diefstal van een collectebus voor een 12-jarig patiëntje bekend. De politie heeft de verdachte vrijdag aangehouden.

 

Afgelopen dinsdag werd de pot weggehaald uit een filiaal van de Zeeman in Vlissingen. De diefstal maakte het personeel van winkel behoorlijk kwaad. Ze hadden direct de beelden van de bewakingscamera bekeken en aangifte gedaan tegen de man.

 

Het bericht over de diefstal bereikte vele mensen die hierdoor een donatie deden voor de ernstig zieke tiener. De buit die de dader heeft meegenomen is niet terecht.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant