WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Een sneller en beter Wifi netwerk laten installeren

Een beter en sneller wifi netwerk dat wil iedereen wel natuurlijk. En gek is dit natuurlijk niet want de techniek is er dat iedereen tegenwoordig een sneller en betrouwbaar wifi netwerk wil. Met de juiste Wifi zenders, een accesspoint, een goede switch en de juiste plaatsing en gebruik van de juiste bekabeling zal u er gigantisch op voorruit gaan en dat weten de heren van MegaSnel ICT uit almere als geen ander. Een mooie informatieve website over Wifi netwerken vind u dan ook op www.MegaSnel.nl

 

Hoe kan je een zakelijk wifi netwerk sneller maken met meer dekking Deze vraag krijgen wij erg vaak, het zijn veelal kantoren, of sportscholen een magazijn of b.v. een school welke meer dekking en snelheid wensen. Door de loop van de jaren heen is de vraag naar snellere netwerken erg gegroeid en wensen bezoekers en medewerkers van bedrijven en instellingen een beter, sneller en betrouwbaarder wifi netwerk.

Camerainstallatie.nl

Maar hoe krijg je het WIFI netwerk sneller en beter. Een sneller en beter Wifi netwerk door Megasnel.nl

 

Alles heeft te maken met de juiste samenstelling van de zenders de juiste switches, goede bekabeling en natuurlijk de juiste plek waar de wifi zenders hangen. Veel klanten denken dat meer zenders ook zal betekenen meer bereik, echter is dat in de basis niet zo. Meer zenders zal ook meer interfrequentie betekenen en storing is nooit goed.

Meten is weten zeker met een wifi netwerk

 

Door goed te meten en in kaart te brengen wat de wens is en wat de huidige situatie is kan er gekeken worden waar de zenders het beste geplaatst kunnen worden. Door een juiste plaatsing van de wifi zenders [ accesspoints ] zal er een betere dekking en meer snelheid komen. Hoogst waarschijnlijk zullen er hier en daar wel extra zenders worden geplaatst, maar door de waardes uit de meting te gebruiken zullen dit geen losse flodder plaatsingen zijn. Een goed en stabiel, professioneel wifi netwerk is iets wat voor rust en zekerheid zal zorgen. Het zomaar plaatsen van wifi zenders zonder daadwerkelijk te weten wat de demping daar is zal niet het juiste effect geven en kan zelfs negatief uitpakken.

 

Een sneller en beter Wifi netwerk laten installeren.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant