WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Domotica techniek wensen tijdens verbouwing of verhuizen maar welke keuze is de beste keuze ?

In je nieuwe woning wil je alles gelijk goed, binnen budget maar wel zoals je het in je hoofd heb. De kracht van ons bedrijf is het begeleiden en adviseren bij of tijdens een verbouwing. Vaak hebben onze klanten wel een beetje een wens, maar ze weten nog niet precies wat en hoe. Slimme verlichting en domotica moeten we dat nou wel of niet doen ? en welke techniek is nu het beste om voor deze wens, budget en situatie te gaan gebruiken ?

 

Wij helpen om orde te scheppen, en alle keuzes op tafel te krijgen, een juiste keuze te maken en deze in zijn volledigheid te begeleiden tijdens de bouw en naar de afronding toe. Wij leveren, en installeren deze onderdelen ook compleet, onze monteurs trekken de kabels, zorgen voor de installatie van de hardware en onze programmeurs ronden het netjes af. Zonder gezeur of gemekker gewoon zoals het zou moeten en dit alles zonder stress en problemen. Er zijn vele valkuilen in het land der techniek, goedkoop, duurkoop, en onnodige luxe die je nooit zal gaan gebruiken. Maar ook zijn er vele verborgen parels en broodnodige onderdelen die uw leven makkelijker of mooier/luxer kunnen maken.

 

De beste TIP voor het beste domotica of slimme verlichting systeem

is te kijken naar de basis wensen, en het maken van een shortlist. Breng in kaart wat de daadwerkelijke wensen zijn, welke systemen daarbij passen en ga vanuit daaruit verder bouwen. Er zijn vele wegen naar rome om een goed systeem samen te stellen maar maak wel de juiste keuzes dit zal achteraf veel problemen voorkomen.

Camerainstallatie.nl

Tips waar je op moet letten bij een verbouwing of verhuizing met nieuwe techniek zoals WIFI, Camera, Alarm of Domotica.

 

Bij het maken van een shortlist wat je wel of niet wil gaan gebruiken in de woning maken wij altijd een wensenlijst die binnen het budget past, maar kijk je ook naar wat je echt nodig heb of gaat gebruiken. Voor ieder budget zijn er oplossingen te vinden, maar soms al is het budget hoog zijn hoge kosten niet nodig om te maken.

 

De juiste techniek op de juiste plek maakt uw leven een stuk makkelijker en leuker, maar teveel, onnodige domotica snufjes in uw nieuwe woning is gewoon zonde. De beste tip voor domotica in een nieuwe woning of tijdens een verbouwing is blijf bij de basis want ga je alles ook echt gebruiken ?

Wij hebben voor ieder type klant een systeem, zo werken we veel met HOMEY, Philips HUE, FIBARO en een combinatie van verschillende andere systemen om tot een mooi eind resultaat te maken. Muziek, verwarming,

 

verlichting, tablet aan de muur, wifi , netwerk , camerasysteem, alarm systeem… alles is te koppelen maar kijk uit en koop van alles de juiste en niet omdat het makkelijk is alles van een merk.

Het makkelijkste (lijkt) alles te kopen van een merk, lekker makkelijk maar uiteindelijk is het resultaat teleurstellend en maak je er minder of geen gebruik van. Zo is een merk dat goed is in zonwering echt niet goed in verlichting en een bedrijf dat goed is in Alarm echt niet super goed in camerasystemen. Wij helpen u met het maken van de juiste pakket samenstelling, brengen het inzichtelijk en zorgen dat wij u op de juiste weg krijgen naar uw ultieme samenstelling.

Wij begeleiden u graag bij uw verbouwing of verhuizing, zowel voor woningen, bedrijven en instellingen. Onze adviseurs, en monteurs kunnen met kennis en ervaring u opweg helpen met het maken van de juiste keuzes voor de technische systemen in uw woning. Het maken van een budget, het aankopen van de hardware, en het begeleiden van het bouw en verbouw proces. Zorgen dat de puntjes op de i komen en alles de kwaliteit zal zijn zoals op papier ook bedacht was.

 

22 jaar ervaring, en een hoop passie is wat wij te bieden hebben op het gebied van techniek. De services die wij te bieden hebben gaan vaak veel verder dan het helpen en maken van de beste keuzes en samenstellingen wij gaan ver voor onze klanten vaak zo ver dat de mond op mond reclame onze beloning is.

Camerainstallatie.nl

Wij behoeden onze klanten van het maken van verkeerde keuzes en aankopen, teleurstellingen en zorgen er juist voor dat alles gaat zoals het zou moeten. Vaak horen wij achteraf ” wat zijn we blij dat we met jullie in zee zijn gegaan” en ” dit is precies zoals we in gedachten hadden” maar ook horen we vaak dat ze niet hadden verwacht dat het zonder problemen zou verlopen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een advies afspraak.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant